Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Tele van praktikus ötlettel ez a zuglói duplex

2018. január 06. - Otthon

A legkönnyebb ellesni másoktól a már bevált ötleteket, olyan lakást mutatunk most, amiből bőven lehet inspirálódni.

Az alábbi eladó zuglói ingatlan az Egressy úton van, 105 négyzetméter alapterületű, három és fél szobás. Egy háromszintes, 12 lakásos társasházban van, a ház legfelső szintjén, és bár papíron 105 négyzetméter, valójában 120 négyzetméter a bruttó alapterülete.

Az alsó szintet és a felső szintet úgy alakították ki, hogy akár vendég is alhasson a házban, aki egyáltalán nem zavarja a család életét. A felső szinten van a két és fél szoba, fürdőszoba és egy terasz, ami a ház belső kertjére néz. 

Az alsó szinten a konyha, étkező, előtér, nappali és erkély kapott helyet, továbbá zuhanyzó fürdőszoba és mosókonyha is van. A lakás különlegessége nem feltétlenül a minőségi alapanyagokban keresendő, hanem, hogy úgy alakították ki minden terét, hogy tágas maradjon a tér. Ehhez pedig azt az egyszerű trükköt alkalmazták, hogy tele pakolták rejtett tárolókkal.

Az alsó és a felső szintet összekötő lépcső alja nem haszontalan tér, óriási tárolórendszert építettek a lépcsőfokok alá. Ehhez jól passzol az előtérben álló padocska, ami szintén olyan bútor, ami elnyeli a holmikat. A lépcső alatti tárolóhoz hasonló fehér szekrényes megoldás a konyhaszekrénynél köszön vissza, padlótól a plafonig beépítették a falat, így minden konyhai eszköznek és még annál több mindennek is van helye.

Hasonló stílusú a tévé alatti szekrény illetve a felső szinten álló hálószoba gardróbja is. A nagy, fehér zárt szekrények egy öt-hattagú család összes holmiját elnyelik, és még arra is ügyeltek, hogy semelyiken ne legyenek bútorgombok: a minél egyszerűbb, annál szebb elvét alkalmazták.

Kattintson a képre!

1_39.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7813398093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása