Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Napi kedvenc: rikító színű konyhaszekrény

2017. május 06. - Otthon

A teljesen fehér konyhák most nagyon divatnak örvendenek, de aki nem szeretné követni a trendeket, és a színes bútorokat jobban szereti, mutatunk egy jó példát.

Ki mondta, hogy a konyhaszekrényeknek egyszínűnek kell lenniük? Ki mondta, hogy nem lehet minden ajtó más színű, és ki mondta, hogy nem lehetnek rikító színűek? Senki, ez a kérdésekre a helyes válasz, és ha megnézzük a bútorüzletek kínálatát, akkor azt látjuk, hogy minden kapható konyhabútor egyszínű, ugyanolyan és a praktikusság a lényeg. Vannak azonban olyan emberek, akik bátran nekiesnek a saját bútoraiknak, és olyat alkotnak, amit tátott szájjal bámulhatunk.

Ilyen az alábbi konyhaszekrény is, ami piros, narancssárga, rózsaszín és sárga színekben pompázik. Hogy a francia drazsé cukorka színeit idéző szekrényeket tompítsák, okosan teljesen egyszerű étkezőszékeket és asztalt választottak. Az egész a hetvenes éveket idézi, csak éppen jó színes, bónusz még a mennyezetről lelógó lámpácska is piros színű, sőt, a pulton heverő (nem) véletlenül ottfelejtett zöldségek is színesek. A színpompát remekül kiegészíti a talán műszőrme akármi a falon, illetve a fekete tálak, kancsó. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy gondolkozzon el a színeken - tényleg feldobja a hangulatot a lakásban.

poppytalk.jpg

Az alábbi, teljesen fekete-fehér-szürke palettán mozgó konyhát is át lehet hasonlóra alakítani, a falak fehérsége és a padló is adott ahhoz, hogy egy kis színt vigyünk a lakásba. Az eladó belvárosi lakás ugyan a skandináv stílusban készült, és nagyon mai, viszont emlékezzünk vissza a hetvenes és nyolcvanas évek skandináv stílusára - akkor még a színek és a formák is egészen másmilyenek voltak. Ahhoz is vissza lehet nyúlni bátran.

Kattintson a képre!

11_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1612467729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása