Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Variációk hatalmas fehér falakra

2017. május 09. - Otthon

A belvárosi, nagy belmagasságú lakásokban általában annyira nagy a falfelület, hogy vagy telerakjuk polcokkal, vagy belakjuk. Pedig az igazi nagypolgári életérzést ezek a hatalmas fehér falak adják meg csak igazán. Íme néhány példa!

Szófa, állólámpa, padlótól a menyezetig érő óriási képzőművészeti alkotás vagy dolgozóasztal is állhat a fehér falak előtt és azon. A legjobb, ha nem takarjuk el semmivel, hanem hagyjuk, hogy látszódjon, jó nagy felületben, hogy az ott egy fehér fal. Minél nagyobb, annál inkább legyen a lakás éke. Még akkor is, ha annyira nem szeretjük, és legszívesebben az egészet bepakolnánk polcokkal vagy eltakarnánk egy hatalmas ikeás szekrénnyel.

A fehér falak a nagy belmagasságú lakásokban tényleg a lakások legszebbjei, akár a fürdőszobákról, akár az előszobákról vagy a hálószobákról legyen szó. Még a fürdőben is mutatós, ha oda nem passzoló színű alkotást kreálunk vagy beszerzünk valamelyik ószeresnél, az alábbi galériából ihletet meríteni, mit mindent lehet csinálni a hatalmas fehér fallal. 

Az alábbi, eladó 2 szobás Tabánban fekvő lakásban bőven van fehér felület, és bár belsőépítész keze munkáját láthatjuk, a fehér felületektől inkább bemutatódarabnak tűnik a lakás, mint egy olyan térnek, ahol él valaki. Ezért is jó, ha a fehér falfelületeket belakjuk a saját ízlésünk szerint, és erre a képzőművészeti alkotások a legjobb választás - nem pedig az IKEA képek.

Kattintson a képre a lakáshoz!

6_5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4112459791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása