Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Kártyavár sorozat: eladó Frank Underwood pazar háza

2017. június 25. - Otthon

House of Cards rajongók figyelem! Eladóvá vált a sorozatban látott viktoriánus ház, ahol Frank Underwood, azaz Kevin Spacey és Claire Underwood, azaz Robin Wright éldegéltek.

A ház nem Washington DC-ben, hanem Baltimore-ban található, azon belül is Bolton Hill negyedben. A 427 négyzetméter alapterületű ház luxuskivetelezésű lakóhely, pontosan olyan, mint amit egy nagyratörő politikustól elvárnánk.

A ház 8 méteres belmagasságú falakat takar, dupla lépcsőházzal és extravagáns kandallóval. A 19. században épült, természetesen azóta felújított házikó elegáns belsőt takar: márvány és fa anyagokkal van teli. A bejárati szinten egy csarnok szerű helyiség várja az érkezőket, ami a nappaliba és az étkezőbe vezet. 

A földszinten a ház lakói a csodás konyhában is reggelizhetnek, gránit és rozsdamentes acél anyagok biztosítják a luxus hatását ebben a helyiségben. Van külön reggeliző rész is, továbbá tartozik hozzá egy szabadtéri terasz is - mintha csak valami francia vagy olasz birtok lenne.

Az emeleten két nagy hálószoba van, hatalmas fürdőszoba, felette még egy szinten pedig a hotelekből ismert luxuslakosztályt alakítottak ki: előszobával, irodai résszel, tetőablakkal, gardróbbal és külön fürdőszobával.

Olykor a hazai ingatlanpiacon is hozzá lehet férni olyan házakhoz, amikben valaha híres színésznők éltek. Ilyen például a Felsőgödön eladó hétszobás házikó is, ahol anno Vaszary Piri színésznő élt.

Kattintson a képre!

6_7.jpg

A mesés házat, ami nem mellesleg igazi tévés történelmi ingatlan, Alex Cooper ingatlanos 500 000 dolláros (138 855 000 Ft) nyitóárral hirdeti, az ingatlant árverésre bocsátják, amit élőben lehet majd követni az interneten július 27-én. 

Fotó: Alex Cooper

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr912610763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nlght84 2017.06.26. 09:51:35

"A ház 8 méteres belmagasságú falakat takar"

A képek szerint kamuzol!
süti beállítások módosítása