Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Előtte utána: mutatós hálószoba

2017. szeptember 10. - Otthon

A rózsaszín csíkos tapétás, egyszerű hálószobából könnyen modern és rusztikus stílusú háló varázsolható. A hálószoba csinosítása könnyebb, mint hinnénk, és nagyon megéri.

A hálószoba az a hely, ahol a fél életünket töltjük, hiszen a pihenés szerves része a mindennapjainknak. A hálóba jó elvonulni egy könyvvel vasárnap délután, és jó este bezuhanni az ágyba egy igen melós nap után. Ahhoz, hogy a pihenés valóban pihenés legyen, be kell tartani pár alapszabályt, de azokon kívül bármit tehetünk a háló berendezésével. 

Akár az ezüstös csillogás is elfér a hálószobában, ha azt ízlésesen párosítjuk más színekkel. Az alábbi eladó Belgrád rakparton fekvő lakásban a fehérrel, a feketével és a tojáshéj színnel látható együtt.

Kattintson a képre!

7_8.jpg

A kis mütyűrök, virágok, csecsebecsé lehetőleg maradjanak távol a hálószobától. A hálószoba akkor lesz igazán pihentető, ha maximum egy-két motívumot teszünk oda. Megéri a pihepuha takarókra és ágyneműhuzatokra költeni, ezek adják meg azt a kellemes hívogató hangulatot, aminek köszönhetően édesdeden hunyjuk le a szemünket. Az éjjeliszekrény és a kis olvasólámpa ne maradjon le, aki hisz a feng shui elveiben, az két egyformát válasszon ezekből, hogy egyensúly legyen a kapcsolatban.

A padlóra kerüljön puha, de könnyen tisztítható szőnyeg, amire lefekvéskor utoljára lépünk, mielőtt az ágyba zuhanunk. Jó, ha van a hálóban még egy ülőrész is, ahol esetleg olvasgatni lehet, ha nagyon vágyunk rá. A világítás inkább a hangulatvilágítás legyen, természetesen fontos, hogy legalább egy nagy lámpa is legyen a plafonon, ami rendesen megvilágítja a szobát. A szakértők illatokat is javasolnak a hálóba, de az arra érzékenyek ezt inkább az öblítőválasztással oldják meg, ne pedig az illóolajokkal. Van, aki kifejezetten utálja a levendula illatát, hiába nyugtató elvileg. Előtte utána képek következnek.

54eb5abd3aa88_09-hands-on-education-master-bedroom-before-0913-xln.jpg

54eb53c461eb4_10-hands-on-education-master-bedroom-after-0913-xln.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9112780556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása