Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

A fürdőszobai tárolásnak is vannak jó trükkjei

2017. október 10. - Otthon

Az apró zugok is sok apróságot el tudnak nyelni, íme néhány tipp a kihasználatlan területekre.

Az ajtó feletti rész általában minden fürdőszobában kihasználatlan, pedig egy faltól falig polcon akár a 12 tekercses vécépapírt is tárolhatjuj, annyira sok helyet tud adni ez a terület. A nagy belmagasságú házakban a kád feletti rész általában az, ami teljesen üresen marad, ide akár egy beépített szekrényt is be lehet tervezni, természetesen csak akkor, ha van elég ablak a szellőzéshez. Ellenkező esetben minden penészes lesz és be fognak rohadni a szekrényben tárolt holmik.

Sok háztartásban a vécé és a fürdő egy helyiségben van, mert annyira kicsi a tér, hogy máshogy ezt nem lehetett megoldani. Akkor kellemetlen, ha többen laknak a lakásban, és amíg valaki tusol, addig a másiknak muszáj a vécét használnia.

Ez a gond könnyen kiiktatható, ha van mód arra, hogy a kádat és a vécét egy vékony polcos szekrénnyel elválasszuk egymástól. A gipszkarton alapba épített polcok is megteszik, de akár egy falba fúrt vékony vitrin is megoldás lehet.

A zuhanyfülkés és vécés pici fürdőszobákban kell csak igazán agyalni a tároláson. Az alábbi eladásra kínált erzsébetvárosi ingatlant akárki is veszi meg, biztos, hogy azzal fogja kezdeni, hogy telepakolja a fürdőt tárolókkal.

Kattintson a képre!

16_1.jpg

A fürdőszobában a pipere cuccok azok, amik a legtöbb helyet foglalják, ha mindennek helyet teremtünk a szekrényekben, okos elrendezéssel, akkor biztos, hogy a kezünk alá kerülnek, amikor keressük azokat reggel. Az eszközök azok, amik sok helyet foglalhatnak, a hajszárító, borotva, hajsütővas és társai is lehetnek egy helyen, egy beépített fiókban, ahonnan könnyen azonnal használatba tudjuk venni azokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7612911021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása