Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

5 egyszerű tipp a konyhai tárolásra

2017. október 15. - Otthon

A polcos szekrényke négy görgőt is elbír, máris kész az egyedi tárolórendszerünk, amit bevethetünk a konyhába.

A konyhai tároláshoz soha, de soha nincs elegendő hely, pláne, ha igencsak kis terület áll a rendelkezésünkre. Mostanában amit a lehető legjobb ötletnek tartok, az a zsúrkocsis megoldások, elképesztően szép és praktikus darabokat lehet kapni az antik boltokban és a bútorboltokban is.

Csakhogy sok háztartásban nem elegendő az a felület, amit a zsúrkocsival nyerhetünk, így utánajártam, milyen más egyéb megoldásokat javasolnak a design és enteriőr lapok. A előszobai akasztókra kötéllel felaggatott rendszer nyerte el leginkább a tetszésem, ez az, ami a legolcsóbb és a legjobban néz ki. 

1. Polcok görgővel

A könyvespolcok nemcsak a könyveknek hasznosak, az alsó polcokra akár zöldségeket is tehetünk egy dobozba, a felső polcokon tányérok és fűszernövények is elférnek a fűszerezéshez használt olajak üvegei mellett. 

desserte-cuisine1.jpg

 

Az alábbi eladó IX. kerületi lakásban a legtöbb lakás konyhájában látható tárolást láthatjuk. Érdemes a sablonos, jól bevált módszertől eltérni, itt sokkal jobban mutatna valami modernebb tárolási rendszer, és a konyhaszekrény színét is célszerű lenne átgondolni.

Kattintson a képre!

0_98.jpg

2. Ruhaakasztós megoldás

A ruhásszekrényben használt rúd, amire a vállfákat kell akasztani, praktikus darab lehet a konyhában. A polcok, konyhaszekrények alatt bármilyen konyhai eszközt tarthatunk egy ilyen rúdon. 

casseroles-suspendues-cuisine.jpg

 Az alábbi eladó XIV. kerületi lakás konyhája inkább ipari jellegű, mintsem otthonos. Az ilyen típusú konyhákat is érdemes valamilyen saját ötlettel feldobni, nem veszít majd semmit a hangulatából és a szépségéből, inkább hozzátesz azokhoz. 

Kattintson a képre!

1_29.jpg

3. Előszobai akasztók kötéllel

A lehető legolcsóbb megoldás a tárolásra, ha mutatós darabra vágyunk, hogy a körülbelül 6-10 centi széles, tetszőlegesen hosszú akasztóra kötéllel pakolunk rá mindent, amit csak szeretnénk.

patere-credence-cuisine.jpg

 

4. Bőr, szegecs és fa

A natúr fa és a bőr találkozása egy szegeccsel elegáns, praktikus és egyedi lehet. Olcsónak nem olcsó, és talán otthon magunknak is nehezebben tudjuk elkészíteni: a fa polcokat két helyen is be kell vágni, hogy a bőrdarab szélességében elférjen.

etagere-cuisine.jpg

 

5. Bútorgombok és polcok egymás alatt

Az előszobai akasztókhoz hasonlóan a bútorgombokat is felhasználhatjuk, vagy egész egyszerűen önmagukban rakjuk fel a konyha falára. A polcokkal egymás alatt egyedi és olcsó tárolófelületet nyerhetünk.

vaisselle-ceramique.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr6812873310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása