Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

A padlószőnyeg már nemcsak a paneleké

2017. december 25. - Otthon

Ki nem vágyik arra, hogy ébredés után pihepuha szőnyegbe süppedjen a talpa?

A padlószőnyeg a panelházak építésekor váltak igen nagy divattá, a legegyszerűbb megoldásnak tűnt, annak ellenére, hogy senki nem gondolt bele, hogy jó sokáig kell majd takarítani és nézni. A nyolcvanas években még csak pár fajta volt, amiből választani lehetett, sok időnek kellett eltelnie, mire megváltozott a piac, és szebbnél szebb szőnyegekkel lettek tele az üzletek.

A padlószőnyeg aztán kiment egy kicsit a divatból, a könnyebben tisztítható és praktikusabb parketta, a laminált padló, sőt, sokaknál a járólap váltotta fel.

Aztán újra a köztudatba került, amit valószínűleg a szállodáknak is köszönhetünk, hiszen a legtöbb hotelben a hálószobák puha padlószőnyeggel vannak borítva, így az otthonosság és kényelem garantált.

Aki azon aggódik, hogyan fogja tisztítani, annak íme egy jó hír: rengeteget fejlődött az ipar az elmúlt évtizedekben, a folteltávolíthatóság, a tisztítás innovatívabb lett, de még a padlófűtés is megoldható a ma kapható padlószőnyegekkel. 

Az alábbi eladó sasadi lakásnál a hálószoba sokkal komfortosabb lehetne egy bézs színű padlószőnyeggel.

Kattintson a képre!

17_1.jpg

Akár a kutya vagy macska is birtokba veheti, könnyen lehet takarítani, és nem kell attól félni, hogy minden szőr beletapad. Az üzletekben fontos rákérdezni a tisztíthatóságra, mondjuk el, hogyha van kisállat a lakásban, és egyeztessünk a garanciáról is. Aki nem szeretné leragasztani a földhöz, azt is megteheti, hogy méretre szabva beteszi a padlóra a négy fal közé beillesztve, és úgy használja. 

leguan-padloszonyeg-a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr8313519897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2017.12.26. 15:35:29

ez aztán kimaxolta a témát!
süti beállítások módosítása