Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ezek a legjobb szilveszteri dekorációk

2017. december 29. - Otthon

A karácsonyfához használt égősort bátran felrakhatjuk a falra, sőt, az órát, mint az idő múlását is választhatjuk a party témájának.

A szilveszter éjszaka a glitter és a tűzijáték éjszakája, a hagyományoknak megfelelően malac, majd virsli és lencse kerül az asztalra. A buli hangulatát megadhatja, ha úgy dekoráljuk ki a lakást, ahogy azelőtt még sosem, például, hogy adunk a partynak valamilyen témát.

Az egyik legolcsóbb megoldás, ha az órát, azaz az időt jelző tárgyat mint szimbólumot alkalmazzuk az asztalterítésnél, a falon, a földön, bárhol, ahol csak tudjuk. Lehet süteményeket is készíteni, amikre órát rajzolunk csokiból, de akár lufikból is készíthetünk egy óriási faliórát.

Íme néhány inspiráló kép:

Fotó: Pinterest

Az alábbi, belvárosi eladó lakásban a fürdőben látható törölközőszárítót bátran tele lehet aggatni boával, karácsonyfadísszel vagy lufikkal. Az egész lakás berendezése adja magát, hogy vendégeket fogadjon.

Kattintson a képre!

8_11.jpg

Ha a karácsonyi díszeket is fel szeretnénk használni, jó választás, ha a buli témájaként a diszkó mellett voksolunk. Ez nagyjából minden arany és ezüst színű boát, arany színű díszgömböket, glittert, flittert, csillogó, tükörfelületű tárgyat magába foglalhat. Jó ötlet, ha például az aranyszínű gömböket a fáról ráakasztgatjuk a függönyökre, az egész felületére.

A karácsonyi izzókat is felhasználhatjuk, ezeket rakjuk fel apró szögek segítségével a falra. A poharakat, befőttesüvegeket, a vázákat teleragaszthatjuk glitterrel, de a glitteres körömlakkokat is nyugodtan felkenhetjük, körömlakk lemosóval később könnyen lejön.

A lufi vagy a pezsgő is lehet a szilveszter éjszaka témája, stílusosan túlozva aranyszínű kiegészítőkkel egészen pofás házibuli helyszínt lehet kialakítani. A földre, falra, függönyre akasztott lufik mindenkinek tetszeni fognak, már csak azt kell eldönteni, hogy héliumos legyen vagy mi magunk fújjuk fel. Bármelyik jó ötletet is választjuk, biztos, hogy emlékezetes lesz a dekoráció.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4113406109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása