Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

VIDEO: Itt vannak a legjobb konyhai tárolási megoldások

2018. január 11. - Otthon

A Nifty oldalon ismét zseniális ötleteket tettek közzé rövid videó formájában. Miért is ne lehetne olyan rend a konyhában, mint amilyen a tévés főzőműsorokban látható? Ehhez kapunk tippeket.

A fiókok általában mindenkinél megvásárolt tárolórendszerrel vagy kupival van tele. A kések például tipikusan azok az eszközök, amikre jobban oda kell figyelni, ezeket általában keressük, főleg egymáson a háztartásban. A kések tárolására a Nifty csináld magad oldalon parafalapokból javasolnak tárolót, amit egy az egyben besüllyeszthetünk a fiókba.

A hűtőben is könnyebb úgy rendet tartani, ha mindennek találunk helyet: a ketchupok, mustárok mehetnek fejjel lefelé egy tojásos dobozba a hűtő ajtajába, a mélyhűtőben pedig műanyag tárolókkal oldjuk meg az ételek szeparálását.

A legnagyobb kupit az ételhordó dobozok okozzák, ezeknek szinte minden nap keressük a tetejét, vagy ha éppen van egy tető a kezünkben, keressük a hozzá tartozó dobozkát. A megoldás pofonegyszerű, de ez a legtöbb munkával és kreativitással járó okos tároló: fa lapon fa rúdak segíthetik a rendszerezést, és még a tetőknek is lesz külön helyük a fiókban.

Íme: 

 

 

Az alábbi eladó XIII. kerületi lakásban annyira pici a konyha, hogy aki ezt megvásárolja, annak biztos, hogy minden trükkre szüksége lesz az élhető és kényelmes konyháért.

Kattintson a képre!

0_67.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr8913519731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2018.02.03. 21:01:53

Ezek nagyon jók, és ha megengeditek ajánlanék egy mostani cikket, ami meg a 2018-as konyhatrendekkel foglalkozik. lakberinfo.hu/lakberendezes/konyha/2018-01-24-2018-as-konyhatrend-elorejelzes/
süti beállítások módosítása