Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Pár érv a télikert mellett

2018. január 14. - Otthon

Nemcsak nyáron lehet a természetet közelebbről élvezni, hanem télen is. Erre való - más mellett - a jól kialakított télikert.

A legszebb télikert, amibe valószínűleg sokan belezúgtak, a Zöldkártya című filmben látható, a kertész főhősnő minden napja arról szól, hogy a növényeit megfelelően ápolja. Aki nem látta, annak érdemes megnéznie, nemcsak a télikert miatt. Akinek van télikertje, biztosan tudja, milyen érzés ott ülnie egy téli reggel, amikor hullik a hó, és rajta csak egy köntös van, amiben elfogyasztja a reggeli kávéját. Az életérzés mellett vannak még más előnyei is.

winter-garden-2721438_1920.jpg

 

1. Növeli az életteret

A kisebb lakásokhoz épített télikert új szobaként, új nappaliként funkcionálhat az egész család részére. Ez a terület alkalmas arra, hogy vendégeket fogadjunk, nem zavarva a házban élő többi családtagot.

telikert_svabhegy.jpg

2. A növényeknek jót tesz

A hobbikertészek többségének biztosan van télikertje, vagy olyan lakrésze, amit annak használ a növények teleltetéséhez. Ha az otthonunk tele van zöld növényekkel, akkor a levegő és az életkedvünk is sokkal jobb.

lemons-1427634_1920.jpg

3. Csökkentheti a rezsit

A fűtésszámlának jót tesz, ha van egy jól szigetelt plusz helyiség a ház falai előtt, ami ráadásul rengeteg napfényt enged be a térbe. 

4. Mobil télikert is van már

Ami azt jelenti, hogy nem kell falat bontani és a házat újratervezni a télikerthez, hiszen ma már van lehetőség arra is, hogy könnyen mozgatható, okos, jól szigetelt mobil télikertet vásároljunk. 

Az alábbi eladó belvárosi lakás leendő tulajdonosai lesznek annyira szerencsések, hogy a lakással együtt kapnak egy télikertet is.

Kattintson a képre!

 

6_15.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9013405779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása