Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Modern belvárosi lakás sok üvegfelülettel

2016. október 28. - Otthon

A fényes, tükröződő felületekkel el lehet érni, hogy a szürke időjárás ellenére is világos, természetes hangulata legyen a belvárosi lakásoknak.

uveg_ot.png

A kis lakások kényelmes berendezéséhez szükség van kreativitásra, hogy a tér tágasabbnak tűnjön. A minél több tükröződő felület kialakítása az egyik ilyen trükk, amivel élhetünk. Ez nemcsak azt jelenti, hogy legyen tele hatalmas tükrökkel a lakás, sőt, egyáltalán nem ezt jelenti. A tükrökkel amúgyis csínján kell bánni, a sok kicsi keretes tükröket inkább javasoljuk, mint a hatalmas faltól alig tükröket.  

A kisebb otthonokhoz, főleg az egyterű lakásokban a helyiségek elválasztásához üveg tolóajtókban érdemes gondolkodni. Erre jó lehetőség a kovácsoltvas osztott üvegajtó, de akár üvegtéglákat is lehet választani, amivel például a fürdőszobát választjuk el a többi helyiségtől. Hogy minél több üvegfelület legyen a lakásban, célszerű, ha a konyhaszekrények ajtaja is üvegből van, és ha a helyiségeket elválasztó ajtók is.

A kisebb, egyterű lakásokban a gardróbszekrény is lehet tükrös felületű, a helytakarékosságot figyelembe véve a tolóajtós verzió az okos választás. Ezt lehet kapni olcsón használtan, vagy újonnan a Kika, Ikea és a design üzletekből is beszerezhető. A sok-sok üvegfelület padlószőnyeggel, rengeteg fafelülettel igazán otthonos lehet, a kiegészítőkkel játszva akár nőies, glamouros irányba is terelhetjük a modern lakást. Az alábbi képeket inspirációként szedtük össze, ezekből is látható, mennyiféle stílusú lehet az üvegfelületet a lakásban. 

Gyönyörű luxuslakás a belváros szívében eladó! Modern és tágas a rengeteg üvegfelülettől a lakás, íme:

2_3.jpg

Kattints a képre!

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4511839739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása