Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ilyen egy hollywoodi macsó konyhája

2016. november 07. - Otthon

Imádnivaló Gerard Butler chelsea-i otthona, a skót színész loftlakásban él, ami olyan, mint egy legénylakás és egy angol kastély szerelemgyereke.

untitled_design.png 

A 300, A csúf igazság és a P.S. I Love You főszereplőjének otthonát a gerendák jellemzik, az egész mennyezet végig fa, ez az elem dominál az egész loft lakásban. A kristálycsillárok tökéletesen érvényesülnek a lekoszlott fal mellett is - ez most elég nagy trend, a letépkedett tapétával és a vakolat itt-ott lekapargatásával elérhető ez a falfelület. A bútorok nem egységes stílusúak, a kovácsoltvas asztal jól megfér a XVI. Lajos korabeli designban készült hatalmas fotelekkel és az ottomán szerű puffal.

Az egyterű lakás étkezője a legpuritánabb, mintha a Vikingek sorozathoz maga Gerard Butler adta volna kölcsön az étkezőszékeket. A lakásban található fabútorok színei sem egységesek, a színész otthona jól példázza, hogy ízlésesen többféle a fából készült bútorok is összhangban lehetnek. A bútorok egy része olyan, amit a Goa Home-ból is be lehet szerezni, de érdemes körülnézni az Etsyn, a Vaterán és a váci antikvitásban. A kristálycsillár nélkül nem lesz annyira impozáns az összkép, így azt én semmiképp nem hagynám ki. 

A stílushoz jól passzol a pajtaajtó térelválasztónak, ahogy az üvegtégla fal is. A konyhában a fal a pult mellett pusztán csak tégla, ami nem annyira praktikus, ha a spenótra vagy a paradicsomszószra gondolunk. A hatalmas fa és kőoszlopok túlzásnak tűnhet, de ezek és a mennyezet adják meg az ódon kastély szerű hangulatot. 

 

Gerard Butler moodboard

 

A moodboardhoz azokat a fontos elemeket szedtem össze, amik mindenképpen kellenek ehhez a férfias és otthonos hangulathoz. A gerendamennyezet bármilyen formában mehet, a falak lehetnek lekoszlottak, amiket a csillárok szépen ellensúlyoznak. A fotelek legyenek antik darabok, fa lábakkal, a puffok, székek alapjai is fából legyen. A különböző típusú pálmák, páfrányok otthonosabbá teszik az eklektikus stílust. Szívem szerint még gyertyákat és kandallót is tennék hozzá.
Fotó: Pinterest

Máriaremetén páratlan kilátással a városra eladó egy rönkház

1_3.jpg

Kattintson a képre!

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7011917401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása