Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Praktikus megoldások kis fürdőszobákra

2017. február 23. - Otthon

Főleg a panellakásoknál probléma a fürdőszoba megfelelő berendezése, az apró területen általában adott a kád, a mosdó és a mosógép helye, és ezek is épphogy elférnek. Pedig még millió egy dolognak be kellene férnie a fürdőbe, mint például a törölközőtartó. Íme néhány tipp a helykihasználáshoz.

1. A törölközőtartó általában nagy helyet foglal el, azonban ha az ajtó mögé tesszük, helyet spórolhatunk. Ez a trükk keveseknek jut eszébe, inkább az a jellemző, hogy a törölközőtartó egy egész falnyi helyet kap, vagy leginkább nincs is - mint ennél a Károly körúti egyszobás lakásnál is látható.

10-diy-bathroom-ideas-that-may-help-you-improve-your-storage-space-8.jpg

 

2. A családi mennyiségű WC-papír a legtöbbször nagy helyet foglal el, pláne azokban a lakásokban, ahol egyben van a WC és a kád. Ha kicsi a hely a földön, elfér a falon is.

10-diy-bathroom-ideas-that-may-help-you-improve-your-storage-space-8-storage-toilet-paper.jpg

 

3. A szennyestartót elnyelheti egy faltól falig szekrény, amibe mindent besüllyeszthetünk, hogy ne foglalják a helyet.

10-diy-bathroom-ideas-that-may-help-you-improve-your-storage-space-9.jpg

 

4. A sminkes készlet és a pipere cuccok a fürdő ékei lehetnek, ha saját készítésű, belógatott polcon kapnak helyet. A piperés polcot akár a fürdőkádnál is megoldhatjuk a csempék lerakásánál, úgy, ahogy ennél az óbudai panellakásnál látható.

10-diy-bathroom-ideas-that-may-help-you-improve-your-storage-space-5.jpg

 

A képek a Pinterestről vannak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4912268912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása