Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Inspiráció a Marie Claire-től a kis hálószobákhoz

2017. április 03. - Otthon

Bárki, aki járt már valaha Párizsban, tapasztalta, hogy a franciák erőssége (legalábbis a belvárosi hotelekben) berendezni 18 négyzetmétert egy komplett lakásként. Mármint tényleg képesek erre, és nemcsak viccelek ezzel.

A kicsi terek berendezése a legnépszerűbb téma a neten, ezért is van az, hogy a lakberendezési magazinok rendszeresen előszedik. Most a francia Marie Claire Maison mutatta meg, hogyan lehet berendezni a kicsi lakások aprócska hálószobáit okosan. Amit minden kis hálószobába ajánlunk, akár a panel lakások 4-5 négyzetméteres szobáiba is, hogy legyen egy falnyi beépített szekrény - gipszkarton is lehet az alapja -, ahova mindent be lehet pakolni. A szobában azon kívül már csak az ágynak, két éjjeliszekrénynek és két lámpának lesz helye, és a párnáknak, függönyöknek is természetesen. 

Az alábbi eladó budapesti panel lakásban például kialakítható akár egy teljes falnyi beépített szekrény úgyis, hogy faltól falig, menyezettől a padlóig ér:

2_7_1.jpg

Kattints a képre!

A szobák berendezése természetesen ízléstől függ. A praktikussági szempontokat figyelembe véve, jó, ha az ablakok, a fényviszonyok és az ajtó hármasára ügyelünk. A francia magazin az ajánlásában leginkább a színek összhangjára hívja fel a figyelmet, illetve több olyan megoldást is mutat, hogyan lehet egy galériázott hálófülkéből kihozni a legjobbat.

Az alábbi galériában akad példa doboz hálószobára, hotel lakosztályára hajazó hálószobára, galériás lakás hálófülkéjére, teljesen fehér hálószobára és fa panellel borított szobára is.

Kép: Marie Claire Maison

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr6512387861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása