Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Pár tipp az erkély csinosításához

2017. április 06. - Otthon

Pár hatalmas ülőpárna és egy kényelmes szőnyeg is elég az erkély egyik sarkába, és máris hangulatot teremthetünk.

Ha lenne erkélyem, nem vinném túlzásba a berendezését, vennék pár kilim párnát, rattan szőnyeget és pofonegyszerű bútorokat, ezek mellé pedig telepakolnám az egész erkélyt zöld növényekkel. Talán még azt is megoldanám, hogy az erkély korlátja egyfajta asztalka legyen, és két bárszéket is vásárolnék, hogy lehessen esténként ott is ücsörögni és fröccsözni. Sajnos nincs erkélyem, még, de a nyálamat szívesen csorgatom a szebbnél szebb megoldásokért, ihletként használva.

A kiegészítőkön múlik az erkély hangulata, a legdesignosabb bútorok sem mutatnak sehogy se, ha nincs mellettük szőnyeg, párna, tálca, kancsó és pohár. Az erkély felfrissítésének tervezéskor elsősorban a teret kell megvizsgálni, melyik részén szeretnék kuckózni, inkább ülnénk székekben, vagy hencsergős-párnás fekvőhelyet szeretnénk. Azt is jó figyelembe venni, hogy hányan fogják élvezni az erkély adta lehetőségeket, ha a vasárnapi nagy családi ebéd után ott borozgatnánk, akkor érdemes székekben és asztalokban gondolkodni. 

A klasszikus egyszerű berendezéstől érdemes eltérni, például az alábbi eladó óbudai lakásnál praktikusabban is ki lehet használni a teret, ha nem a kellős közepére tesszük az asztalt és a székeket.

3_7.jpg

Kattints a képre!

A függőágyas, függőszékes megoldásokat inkább pároknak ajánlanám, akik kisebb erkélyen élnek, akkorán, mint egy panellakás erkélye. Olvasgatni, beszélgetni ezek a bútorok is alkalmasak, és nem tűnik zsúfoltnak az erkély - a függőágy mellé a sarokban elfér egy virágtartó vagy egy kör alakú kis asztal is. Az alábbi galériában megmutatok pár kedvencemet:

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7212391051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Franquette 2017.04.06. 21:12:51

A Juditu megengedte, hogy ellopd a képét?
süti beállítások módosítása