Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

A Zara Home színesben álmodta meg a piknikezést

2017. április 12. - Otthon

Sárga, narancssárga, zöld, kék - ilyen erős színekkel képzeli el a Zara Home az idei nyári piknikezést.

A tavasz és nyár arról szól, hogy minél több időt legyünk a szabadban. Akár kirándulunk, akár csak szórakozni vágyunk, előbb vagy utóbb enni fogunk - ne felejtsük el, hogy a magyar embernek a kirándulás egyet jelent azzal, hogy elmegyünk valahova, ahol eszünk. Ma már nem kell a fasírtos szendvicseket magunkkal vinni, hála a szuper piknikkosaraknak és a szebbnél szebb műanyag étkészleteknek, nagyot lehet menőzni a Margitszigeten a réten egy designos piknikkosárral. A közelben lakók, akiknek nincs erkélyük, se teraszuk, biztos jól ismerik már a Margitszigetet ilyen szempontból.

Eladó lakás közel a Margitszigethez:

0_35_1.jpg

Kattints a képre!

A Zara Home igazán trendi és dögös poharakat, alátéteket, kancsókat és tálcákat kínál, elérhető árakon. Mindehhez gyönyörű, stílusos terítők is járnak, továbbá étkészletek és fa szalvétatartók. Már csak egy profin összerakott piknikosarat kell megvásárolni, és úgy körülbelül maximum 40 000 Ft-ból (ez az ár tényleg eléggé profi és tartós cuccokat takar) meg is van a piknikezős szettünk egy egész életre. Merthogy a divatcég kínálata nem törékeny, maximum arra kell figyelni, hogy ne nyúlja le az egyik haver a kancsót és a poharakat.

A tengerészkéktől a sárgán át az átlátszó fehérig mindenféle erős színárnyalatban megvásárolhatjuk a vizes poharakat, boros poharakat és kancsókat. Könnyű, szép, tartós darabok:

Kép: Zara Home

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7012392821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása