Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Napi kedvenc: cseresznye színű ágyneműk

2017. április 14. - Otthon

A franciák tudják, mit kell tenni az ágyra, hogy szexi legyen.

A divatiparban és a lakberendezési boltokban is a púderszínek dominálnak, most éppen az a trend, de ne felejtsük el, hogy ezek a divatidőszakok jönnek-mennek, és ami ma tetszik, az nem biztos, hogy félév múlva is tetszeni fog. Kivéve, ha szembemegyünk a divattal és a trendekkel, és olyan holmikat vásárolunk a lakásba, amiket időtlen időkig szívesen nézünk.

A franciás kiegészítők még a francia erkélyes lakásokkal sem eltúlzottak, sőt, a mindenféle színű hálószoba falhoz is passzol a színes ágynemű. Az olyan lakásokban, mint az alábbi újépítésű, Magdolna utcai lakás, kifejezetten oda passzol:

14_1.jpg

Kattints a képre!

Ilyen például a cseresznye színű ágyneműhuzat, ami se nem piros, se nem lila, mégis annyira tökéletes színű, hogy tavasszal, nyáron, ősszel és télen is hangulatos lehet abban ébredni. Legalábbis nekem ez jutott eszembe a francia Blanc Cerise márka csodaszép lenvászon cseresznye színű ágyneműiről. 

A katalógusban ugyan zöld és kék háttérrel fotózták, de azt hiszem, ez az a szín, ami a teljesen szürke, totál fehér vagy esetleg mintás, virágos falak mellett is jól mutat. 

 

Kép: Blanc Cerise

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2912392807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása