Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Íme Amerika legmagasabb luxuskéglije

2017. április 28. - Otthon

Ami a luxusingatlanokat illeti, a határok szinte hétről hétre kitolódnak: mindig akad egy jobb, drágább, magasabb, exkluzívabb. Egy ilyet mutatunk be, az arizónai toronylakást, amit még Bruce Wayne is elfogadna Batman kéglijeként.

A helyiek Prescottban, Arizona államban jól ismerik a toronylakást, amit Sukumar Pal épített 1994-ben, turistka látványosságnak. A 10 emeletes, 575 négyzetméteres épület jelenleg az Egyesült Államok legmagasabb családi fészke jelenleg, és most eladó. A három hálószobás, négy fürdőszobás pecóban hidraulikus lift is van, ráadásul az egészet napelemes technológiával működtetik, ami miatt megkapta a Palsolaral ház becenevet.

A futurisztikus épületben alternatív energiahálózat működik, ami a hűtést-fűtést télen és nyáron is megoldja. A kapcsolók természetesen az összes emeleten működnek, a hetedik emeleten lévő fedélzeti részt is, ahonnan egészen San Francisco hegycsúcsaig is ellátni, ha jó az idő. Az ingatlan először 2015-ben került az ingatlanpiacra, akkor 2 800 000 dollárt (798 364 000 Ft) kértek érte. Most, hogy visszakerült a piacra már jelentősen kevesebb pénzért hirdetik: 1 500 000 dollárért (427 575 000 Ft) bárki elviheti. 

A lakás elképesztő, és annak ellenére, hogy elvileg egy egész család helyet kaphatna benne, igen szellősen alakították ki. A teraszt és az erkélyt inkább nem ajánlgatnánk nagyon, annyira magasan ugyanis biztosan szeles az időjárás, valószínűleg nem lehet csak úgy ott ülve meginni egy kávét. A képekből ítélve a kilátás annyira szép, hogy legszívesebben fel se kelnék az ágyból sorozatokat nézni, csak a természetet bámulnám, ha én élnék ott. Nem utolsósorban, fontos szempont, hogy senki nem lát be - bár a boltba leugrani egy tejért kicsit melósnak tűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4712454491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása