Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Lessen be Prince királyokat megszégyenítő kastélyába

2017. május 02. - Otthon

A zenei legenda nemcsak a zeneiparban volt sikeres, hanem az ingatlaniparban is. Okos döntéseket hozott, és befektetésének gyümölcsét most valaki learathatja. Eladó a kanadai kéthektáros kastélya.

Torontóban található Prince kéthektáros kastélya, amit 12,8 millió dollárért (3 675 648 000 Ft) kínálják az ingatlanpiacon. A kastélyban van székesegyházakat idéző mennyezet, belső udvar, fitneszterem, szauna, kert, medence, teniszpálya. Nem mellesleg van még bíbor színű padlószőnyeg, az üvegajtókon pedig Prince ismert szimbóluma található. A modern kastély 1326 négyzetméteren terül el, itt Prince 2001 és 2006 között élt második feleségével, Manuela Testolinivel. 

A túladagolásban elhunyt énekes leghíresebb birtoka a Paisley Park, amit ősztől múzeumként üzemeltetnek az örökösök. A birtok különlegessége, hogy még mindig nem tudni, pontosan ki birtokolja, csak azt, hogy ma már turisták tömege sétálhat ott, ahol a zenész a magánéletét élte. Prince birtokolt még a Turks and Caicos szigeten nyaralót az Atlanti-óceánon is, e másik két ingatlan mellett. Ennek a sorsáról egyelőre nem tudni.

 

A hazai ingatlanpiacon ritka, ha a Prince-éhez hasonló modern kastély bukkan fel, inkább a régi időket idéző épületeket kínálják, mint felújított kastély. Ettől még egyik sem veszít a pompájából, ilyen az alábbi eladó kastély is az Otthontérkép ingatlanjai közt, ami Törökvészen található.

Kattintson a képre!

0_48.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9112467603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Fotos 2017.05.03. 09:53:49

Bujtatott reklam.. nem semmi...
süti beállítások módosítása