Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Villával egyszerűen lehet dekorálni

2017. május 04. - Otthon

A már nem használt vagy megunt evőeszközt újra fel lehet használni, a villákból kiváló akasztókat lehet készíteni. 

Némi kézi erő és kreativitás kell ahhoz, hogy valaki nekiessen a megunt villáinak, és olyan tárgyat készítsen belőlük, hogy mindenki a csodájára járjon. Harapófogó is szükséges, továbbá kalapács, attól függően, hogy mennyire akarjuk kilapítani a villa ágait. Ahhoz, hogy pofás akasztókat készítsünk a villákból, valamilyen alap is szükséges: fa léc, ami lehet akár egy vastagabb képkeret is. Az akasztók mellett kiváló kulcstartó is készíthető, ugyanezzel a struktúrával.

A villák alkalmasak arra is, hogy akár ültetőkártyákhoz használjuk azokat, illetve arra is alkalmasak, hogy akár mini befőttesüvegeket tartsanak meg: fűszereket is tarthatunk az üvegben. A villákat mindenféle módon lehet hajtogatni, és ha hozzáteszünk pár kiskanalat, vagy éppen csak desszertes villákból akarjuk elkészíteni a kulcstartókat, akkor is jól választunk. Fogpiszkálótartónak például tökéletes az asztalra. Ha nem a konyhába szánjuk, akkor képtartónak is használható az előszobában a fiókos szekrényen.

Kép: Pinterest

A sajátos megoldások, kézzel festett, kézzel készített darabok a konyhákban mindig érdekesebbé, szinte élővé teszi a helyiségeket. A hangulatról nem is beszélve. Ilyen az alábbi eladó belvárosi lakás konyhájában a csempe, ami a megszokott pultfelülethez csak hozzátesz. Akár a villákból hajtogatott szalvétatartókat is lehet képzelni a pultra, annyira hangulatos a csempe.

Kattintson a képre!

11_2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9612459711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duplaxiii 2017.05.05. 10:02:44

Én úgy gondolom, hogy egy normális ember használja a villát és nem unja meg.
Na de komolyan!
Eljutunk itt is odáig, hogy zakkant agyú trendi marketingalapú művészek, sztájlisztot egy apró ötletükért mozgalmat indítanak a klasszikus érkezési szokások megváltoztatásáért? Inkébb kézzel együnk, hogy készülhessen pár - egyébként látványos! - műalkotás?

jürgen baromartz 2017.05.05. 11:16:28

@Duplaxiii: Remélem, a karcsú, hosszú combú, nagymellű nők egyszer a ruhanemű viselését unják meg.

Medgar 2017.05.05. 12:00:12

@jürgen baromartz: És akkor mit hajtogatunk belőlük ? :-)
süti beállítások módosítása