Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Amikor elegenciát sugároz az olivazöld

2017. május 07. - MeNa

Gyakran szemlézünk külföldi szaklapokat és különféle szakmai oldalakat. Blogtársunk, az otthonedes is előszeretettel nézelődik ilyeneken és az alábbi spanyol otthont találta, amibe nem lehet nem beleszeretni. Mi is elolvastuk a spanyol szaklap írását és teljesen egyértelmű, hogy elegáns, mértéktartó, kitűnő színválasztás és kimagasló kivitelezés jellemzi ezt az otthont.Nagyon sok ilyen hirdetést szeretnénk látni az otthonterkep.hu-n is.

oliva_lakas_5.JPG

A ház 100 éves, de nem tűnik öregnek, inkább azt sugározza, hogy gyertek be, nézzetek körül, egyek vagyunk a környezetünkkkel. A múltról a kert falazata és a csodásan felújított lépcső árulkodik. Irány Spanyolország és egy szépen rendbe hozott otthon sok-sok olívazölddel az ibériai El Mueble lap összefoglalójában, Carlos Muntadas fotóival.

oliva_lakas_2.JPG

oliva_lakas_1.JPG

oliva_lakas_3.JPG

oliva_lakas_6.JPG

oliva_lakas_7.JPG

oliva_lakas_4.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr212473701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása