Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Álló kerttel is feldobhatod a lakásodat

2017. május 26. - Otthon

Van pár olcsó és pár kevésbé pénztárcakímélő trükk arra, hogyan lehet tuti a lakásunk.

1. Hatalmas művészeti alkotás

Akár nagy, akár kicsi a belmagasság a lakásban, egy szinte másfél méter magasságú képzőművészeti alkotás a falon bármilyen lakásnak hangulatot ad. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik éppen eladni készülnek a lakásukat, mert nagyon jól néznek ki a hirdetésekben ezek az alkotások. Az alábbi eladó orbánhegyi lakás hirdetése elég jó példa erre.

Kattintson a képre!

0_53.jpg

2. Álló kert fűszernövényeknek

A vertikális minikertek idén nagy népszerűségnek örvendenek. A konyhákban, előszobákban is mutatós lehet egy-egy okosan felépített kertecske, fűszernövényeknek például kiválóak lehetnek.

amazing-interior-design-ideas-for-home-10.jpg

3. Biokandallóban ropogó tűz

A tűz az egyik legelemibb erő, nem hiányozhat egyetlen otthonból sem, így akár gyertya formájában is muszáj, hogy legyen. A legjobb tartós megoldás a biokandalló, mert valamennyire melegít, és mert tényleg nagyon, de nagyon luxussá teszi a lakást. Nem olcsó, de aki nagyon szeretne, biztosan talál olyan megoldást is, amit saját kézzel elkészíthet.

amazing-interior-design-ideas-for-home-26.jpg

4. Okos tárolók

A lépcsők alá vagy akár egy kicsi, belvárosi galériás lakás galériájának lépcsőjébe beépített polcrendszer, fiókos rendszer máris könnyebbé teszi az életünket. Ezeknek hála nem kell kerülgetni mindent, amit nem tudunk hova tenni.

amazing-interior-design-ideas-for-home-9.jpg

5. Függőágyak, függőszékek

A függőágyak és függőszékek tényleg mindenféle stílushoz passzol, rengetegféle függőágyat és függőszéket lehet kapni a piacon, így aki az elegáns lakását nem szeretné színes függőággyal díszíteni, találhat magának gyönyörű fonott függőszékeket is. A gangra is nyugodtan ki lehet tenni, egy kisasztallal tökéletes választás például dohányzó helyiségnek.

amazing-interior-design-ideas-for-home-5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2312497701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása