Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ezek most a legolcsóbb balatoni telkek és házikók

2017. június 12. - Otthon

A legdrágább balatoni eladó házak után megérdemelten közzétesszük a legolcsóbbakat, amiket jelenleg az Otthontérkép oldalán hirdetnek. Több jó befektetési lehetőség is van a válogatásunkban.

A Balaton környéke tele van nagyon olcsó telkekkel, amikre valaki tervezte, hogy építkezik, majd végül nem lett belőle semmi. Egy-egy telekhez még nagyon jó áron hozzá lehet jutni, és bár az építkezés brutális meló, sok idővel, pénzzel és energiával jár, megéri - befektetésnek sem utolsó, tényleg kúsznak fel az ingatlanok árai a nyaralóknál is.

Balatonudvarin örök panorámás telek eladó 1,25 millióért

A legolcsóbb telek, ami kapható jelenleg Balatonudvariban van, ez egy aprócska falu, mozival és középkorból ottmaradt házakkal, tornácos házakkal. A telek mérete kicsi, 553 négyzetméter, de például a hippi lelkűek akár egy lakókocsival is kiköltözhetnek oda nyárra.

Siófokon 2,85 millióért kis lak és telek eladó  

Siófok a legnagyobb bulinegyed a Balatonnál, de vannak olyan részei, ahol a pihenni vágyók nyugodtan élvezhetik a nyarat. Ilyen az a terület is, ahol az alábbi házat bunkert és telket kínálják, úgy hívják, Kiliti. A földbe épített minilakot félretéve ideális befektetés is lehet.

 

0_55.jpg

 Balatonkenesén örök panorámás telek 5 millióért eladó

A ház alapjain kívül nincs építmény a telken, ellenben beépíthető és jó befektetés. 2200 négyzetméter alapterületű és a városközponttól 1 kilométerre található.

10_6.jpg

 Lovason cuki nyaraló és emberléptékű telek eladó 7,5 millióért

Lovas a Balaton északi partjának Rózsadombja, bárki, aki volt ott valaha, tudja, hogy mennyire szépséges és nyugodt a környék. 38 négyzetméteres, egyszobás házikót kínálnak, ami jó árnak nevezhető tekintve a környéken kapható ingatlanok árlistáit.

0_56.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr5012552407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása