Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Elárverezik a Star Wars hercegnőjének otthoni tárgyait

2017. június 14. - Otthon

Az ingatlanpiacon itthon sem ritkák az árverések, jó áron minőségi ingatlanokhoz, telkekhez lehet jutni, ha valaki eléggé szemfüles. A hagyatékokból származó antik kincsek értékét mindenki ismeri, ha pedig híres színésznők hagyatékáról van szó, mindenki azonnal felfigyel, milyen tárgyakat lehet megszerezni. Leia hercegnő, azaz Carrie Fisher hagyatékából például a Star Wars VI forgatására készült, névre szóló széket is árverésre bocsátják.

Carrie Fisher és Debbie Reynolds életének fontos tárgyai árverésre kerülnek, számos saját és filmes értéktárgyat lehet most jó áron megszerezni - ez főleg a Star Wars rajongóknak érdekes.

carry_fischer_haza.jpg

A ház bejárata a bbc.com által közzé tett felvételen

A Profiles in History aukciósház jelentette be, hogy a két színésznő életéből több mint 1500 tárgyat lehet hamarosan megvásárolni. Az árverésen értékesítésre kerülő tárgyak közt az alábbiakra lehet licitálni:

- Reynolds Ének az esőben című filmben viselt ruhájára,

- Carrie Fisher személyre szóló székére, ami a Jedi visszatér című film forgatására készült,

- Fisher Biedermeier stílusú íróasztalára

- életnagyságú C-3PO szoborra,

- Reynolds egyik relikviájára az Óz a csodák csodájából egy pipellőre.

A bevétel egy részét mentálhigiénével foglalkozó alapítványok kapják, beleértve a The Thalians nevű szervezetet, amit Reynolds alapított. A bevétel támogatni fogja a Jed Alapítványt, ami a tizenévesek öngyilkosságainak megakadályozására törekszik - ezt az alapítványt Fisher lána, Billie Lourd választotta ki.  

A támogatói kör nem véletlen, Fisher és Reynolds is komoly problémákkal küzdöttek, ami életrajzi ihletésű filmjükből kiderül. A minden bizonnyal leghíresebb anya-lánya színésznő páros 2016 decemberben hunytak el, Debbie Reynolds egy nappal lánya halála után hagyta el ezt a világot. Ők ketten együtt is éltek, a Fisher-Reynolds ingatlan három hektáros hollywoodi ingatlanon terül el, teniszpályával, úszómedencével és egy vendégházzal. Az 1928-ban épült, hacienda stílusú házat korábban Bette Davis színésznő és Edith Head tulajdonolták. Fisher és Reynolds a teljes ingatlanon belül külön házakban laktak, egymás mellett. Az ingatlant kezelő  Williams & Williams  ügynökség 18 millió dollár (4 946 220 000 Ft) értékűre becsülte a kaliforniai házat. 

reynolds-fisher-auction-2-1496347786.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4412585759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása