Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Az Instagram legnépszerűbb szobái

2017. július 18. - Otthon

A Navajo indián kultúrára hajazó fürdőszobától kezdve az angol stílus ihlette szobán át mindenfélét találni az Elle Decor Instagramjának legnépszerűbb szobái közt. 

Az Instagramon az interiordesign és instadecor hashtagek alatt rengeteg gyönyörűen berendezett helyiséget találni. A lakberendezési magazin Insta oldalát több mint kétmillióan követik világszerte. Így aztán ha nem is reprezentatív felmérés, de érdemes komolyan venni, ha a képfeltöltős közösségi oldalon valami igencsak népszerű.

A leginkább lájkolt szobák élén egy montanai téli vendégház áll, amiben a szarvasagancs jól megfér a sárga bőrfotellel és a karácsonyfával. De a listán akad még híres színésznő nappalija és szellős texasi nappali is. A húsz legjobb közül kiválogattuk a szerintünk legstílusosabb ötöt.

1. Téli vendégház Montanában

 

2. Lounge szoba egy texasi kúriában

 

Ha nem is az Instagramon igen népszerű, de a belvárosi budapesi lakásokra manapság jellemző bútorokat és stílust tökéletesen megmutatja az alábbi eladó belvárosi lakás szobája:

Kattintson a képre!

0_61.jpg

3. Egy fürdőszoba Utahban

 

 

4. Egy párizsi lakás

 

5. Minnie Driver színésznő kaliforniai otthona egy csipetnyi angol beütéssel

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4412605973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása