Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Buja medencéje is van a Trónok harca királynéjának

2017. augusztus 19. - Otthon

Cersei Lennister, azaz Lena Headey a hétköznapokban korántsem hosszú ruhában sétálgat, várva a telet és a hatalmas csatát a Starkokkal. A színésznő otthona buja medencét és kertet takar, öt szobás, öt fürdőszobás és igen messze áll Westeros világától.

Lena Headey a hétköznapjaiban barnán és röviden szereti viselni a haját, és láthatóan sok időt töltött azzal, hogy otthona a lehető legkényelmesebb legyen. A 269 négyzetméter alapterületű Los Angeles-i házat századfordulós bútorokkal rendezték be, az étkezőben a tökéletesen megválasztott pad és székek adják meg a hangulatot. A nappali mennyezetét gerendák díszítik, természetesen van kandalló - bár arrafelé igen jó idő van télen is -, és lépcsők vezetnek a felső szintre.

A nappaliból nyílik a konyha, ahonnan a medence és a kert egy hatalmas üvegajtón keresztül látható és elérhető. A konyha fehér-kék színekben pompázik, a mintás cementpadló délies stílusú házakat idéz meg. A kert és a terasz tulajdonképpen egy hatalmas sós vízű úszómedencéből áll, aminek egyik oldalánál zuhanyzót alakítottak ki - érdemes megnézni az ötletet, belül zuhanyzó, kívül fűszernövények lakhelye a fa. 

A gyerek játszószobája is a hátsó udvarra vezet, ahol a kényelmes kerti bútorok és a medence is áll. A gyönyörű és kellemes Los Angeles-i házat 1,9 millió dollárért kínálják a lakáspiacon, aki esetleg a fenntartása miatt aggódna, íme egy megnyugtató info: a színésznő gondoskodott arról, hogy a ház alacsony fenntartású legyen. A kertben ültetett növények és az ott berendezett terep kifejezetten úgy készültek, hogy szem előtt tartották az építők a kaliforniai szárazságot. 

Az alábbi pesthidegkúti ingatlannál a medence környezete és a kert kaliforniai hangulatot idéz, már majdnem annyira vonzó, mint Cersei Lannister saját kertje:

Kattintson a képre!

0_78.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3112696963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2017.08.19. 17:55:57

Szerény kérdés: a "buja medence" naponta többször is dug, mondjuk bárkivel - vagy mi van..?
A választ előre is köszönöm!

kiskutyauto 2017.08.19. 18:50:49

Len Hadley nem csak a Trónok Harca sztárja, hanem már sztár volt, amikor elvállalta Cersei szerepét....
És nem mai kislány, vastagon 40 fölött van... Tehát jól kereső menő színésznőként bőven volt pénze és ideje ilyen villát (talán nem is egyet venni és vagy építettni)... Tehát nincs ebben semmi különös a sztárok világában.... mondjam azt tök átlagos és hétköznapi... már-már unalmas... :D
Eközben minden egyes napon 100 000 azaz egyszázezer embertársunk hal a bolygón kínhalált az embertelen mélynyomor miatt.... Így hát aki ezen a bolygón élvez ilyen luxust, sztárság ide vagy oda... ember kategóriára nem méltó....

Void Bunkoid 2017.08.21. 09:33:26

@kiskutyauto: ez van...ha nem tetszik, vegyél fel taktikai páncélt, fogj egy íjat, és lázadj a Kapitólium ellen :)))))
süti beállítások módosítása