Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Magyar anyák: nézzétek meg Lucy Liu gyerekszobáját !

2017. augusztus 26. - Otthon

Színésznő, rendező, producer és anya is Lucy Liu, akit mostanában a Sherlock és Watson című sorozatban láthat sokat a tévénéző magyar. A színésznő nemrég adott interjút az Elle Decornak, a fia, Rockwell gyerekszobájáról, hogy hogyan rendezték be, és miért lett ennyire rendhagyóan felnőttes és monokróm.

Lucy Liu az anyaságról azt nyilatkozta a lapnak, hogy két dolog van szerinte, amit a szülőknek figyelembe kell venniük. Az egyik, hogy ne féljenek segítséget kérni, a másik, hogy ne féljenek a tennivalóktól, és tartsák észben, hogy mindent lehetetlen megcsinálni egyedül. Ezért is kért segítséget a gyerekszoba újrarendezésében a One Kings Lane stúdiótól, funkcionális és biztonságos teret szeretett volna kialakítani a fiának, mert túl üresnek találta az addigi gyerekszobát. A színésznő Nicole Fisher tervező segítségével tökéletesen otthonos és kellemes fiúszobát kreált, ami csöppet sem zavarja meg a New York-i lakásuk atmoszféráját és stílusát. 

A legtöbb gyerekszobával pont ez a gond, hogy nincs semmilyen stílusa, mint amilyen ez a péceli családi ház gyerekszobája. Lehet bármilyen szép és ízléses a lakás, a gyerekszoba vagy a rózsaszín-kék beosztás miatt lesz kirívó, vagy amiatt, hogy teljesen egészében a gyerekbútorokat gyártó cégek és az IKEA holmijai uralják - képzeljük ezt el például egy antik bútorokkal felszerelt nappali mellett.

Ilyen egy átlagos magyar gyerekszoba, mint amilyen ennél a békásmegyeri lakásnál látható. Mennyivel szebb lenne, ha a lakás összes többi helyiségéhez passzolna a stílus! Kattintson a képre!

59972202-k1.jpg

Lucy Liu épp ezért döntött okosan, amikor segítséget kért a gyerekszoba újratervezésében. "Fontos, hogy a gyerekek és a felnőttek számára is megfelelő legyen. Nicole különleges színt adott hozzá, monokrómosabbá tette, így az ott megjelenő szín játékossá, melegebbé és barátságosabbá tette a szobát" - mondta a színésznő a lapnak.

Ez a bizonyos szín a homokszín, ami mellé kiegészítésképpen a szürke bútorokat választották, hozzájuk pedig színes kosarakat aggattak a falra, ez utóbbit céltudatosan: Lucy Liu azt szerette volna ezze elérni, hogy a fia több kultúrát is megismerjen egy térben. A szobában kandalló teszi igazán kellemessé a tél estéket, a két kihúzható fotel közt egy sátor áll, a falakon állatokról készült grafikák, festmények láthatók, emellett fajátékok és puha szőnyeg teszik igazán ízlésessé a gyerekszobát. 

Kép: Elle Decor

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7112768608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.08.27. 08:47:06

Ez a rózsaszín babavilág nagyon gáz. Soha senki kedvéért nem festeném a lakás falait se rózsaszínre, se bugyikékre. Borzalmas színek. Az én fiam szobájában semleges pasztel tejeskávé színű a fal. A játékai viszont és kiegészítők normális színűek, gyereknek valóak. Annyi gyönyörű szín és kiegészítő létezik miért kell ilyen vattacukorba szorítani a kislányokat, tényleg nem értem.
Lucy Liu ízlése sem tetszik az is túl pasztel, a gyerekeknek kellenek az élénk tiszta alapszínek. A klasszikus kék, piros, sárga.

2017.08.27. 11:32:48

Az ilyen gyermekszobában felnövő kislányok képezik a szépségversenyek indulóit és a puncs.hu regisztrálóit.

Hefe 2017.08.27. 13:32:18

@Lady Scarlett:
a gond az, hogy akiknek ennyi penzuk van, azok fogadnak egy designert. Aki semmit sem ert altalaban a munkajahoz, es izlese sem sok van, de mivel o a dizajner, ezert az ugyfel nem fog tiltakozni, ha ilyen szerencsetlenre tervezi a gyerekszobajat.

Hefe 2017.08.27. 13:34:13

most latom csak, hogy a kepek alapjan luci traktorost vagy juhaszt szeretne nevelni a fiabol, aki Nebraskaban fog kikotni...

Almandin 2017.08.27. 17:51:05

Lucy gyerekének szobája szép, de kissé komor. Egy gyerekszobába tényleg jobbak az élénk, vidám színek. Azt is össze lehet hangolni a lakás többi helyiségével.
A másik: gusztustalannak tartom az ingatlanhirdetők lakásainak, ízlésének kipellengérezését. Az emberek többnyire azért teszik fel a lakásuk fotóit a netre, mert fényképek nélkül ma már szinte lehetetlen eladni egy lakást. Kényszerűségből tárulkoznak ki ennyire. Aztán jön egy újságíró és jót csámcsog rajta, cikket ír belőle és kiteszi a hirdetőket a trollok gúnyolódásainak.
süti beállítások módosítása