Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

A Playboy villának saját állatkertje is volt

2017. október 07. - Otthon

Hugh Hefner halálával együtt a Playboy villa sorsa a kérdés.

A Hefner-birodalom jelképévé vált a tulajdonos otthona és játszótere, a helyszín, amit számtalan filmben és fotón láthatott a világ minden férfi álma volt. Számtalan bikinis jó nő sétálgatott magassarkúban, akiknek az életükben Hefner halálával biztos, hogy lezárul egy korszak.

A Playboy ház 1927-ben épült, Hefner 1971-ben vásárolta meg, több mint 1 millió dollárért. A villát 2016 augusztusában 100 millió dollárért adták el, nem is akárki vette meg: Hefner 34 éves szomszédja csapott le a kéróra. Azzal a feltételle hirdették meg az eladást, hogy Hefner haláláig benne lakhasson. 

2016 év elején kezdték el hirdetni az ingatlanpiacon a villát, akkor 200 millió dolláros áron kínálták, végül feleannyiért kelt el tavaly nyáron. Mivel a ház maga szimbóluma egy korszaknak, amit Marilyn Monroe indított el, várható, hogy a jelenlegi tulajdonos valamiféle emlékházat, múzeum szerűséget kreál majd a házból. Vagy nemes egyszerűséggel csak folytatja azt, amit Hefner csinált.

A 20 ezer négyzetméteres kúria 29 szobát takar, konyhával, borospincével, házimozival, edzőteremmel, teniszpályával és a híres úszómedencével, amit barlangszerű díszletben terveztek meg. Az ingatlanon egy négy hálószobás vendégház is áll. A ház maga egyike azoknak a Los Angeles-i vityillóknak, amiknek saját állatkertjük lehet hivatalosan. 

playboy-mansion-3.jpg

playboy1.jpg

macaskill-playboy-pool-waterfall.jpg

 

Luxus szinten felújított exkluzív lakásból egyre több van Budapesten is. Ilyen az alábbi eladó Ráday utcai lakás is, amiben ha nincs is barlangos medence és állatkert, de akár igazi legénylakásnak is beillik.

Kattintson a képre!

12_2.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1212911157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása