Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Variációk otthoni irodára

2017. november 06. - Otthon

A tévé mellett minden háztartásban van ma már számítógép. Akár asztali, akár laptop legyen, biztos, hogy előbb vagy utóbb égetően fontos lesz neki asztalt és valami dolgozó félét kialakítani. 

Lehet arról vitatkozni, hogy egészséges-e ennyi kütyüvel együtt élni, de a lényeg úgyis ugyanaz marad, mindenki ragaszkodik a telefonjához, laptopjához, számítógépéhez. Az utóbbit biztos, hogy az asztalon fogjuk otthon is tárolni, így megúszhatatlan, hogy dolgozósarkot vagy akár otthoni irodát rendezzünk be a lakásban.

Akinek otthon is kell dolgoznia, és így több időt kell töltenie a gép előtt, egész más berendezéseket javaslunk, mintha csak netezgetni ülne egy receptért vagy csetelgetne. Ha több órányi teendő is van a gép előtt, akkor azt a területet már otthoni irodának kell berendezni, ehhez pedig fontos, hogy kényelmes, a testnek megfelelő székeket válasszunk.

Az otthoni irodában, amit üzemszerűen használunk, az asztal magassága és a szék kényelmessége elengedhetetlen. Ezért inkább az irodai bútorokat érdemes átfutni, és onnan kiválasztani a széket, a megfelelő asztal magasságot.

Ezek a bútorok nem feltétlenül a designjukról váltak híressé, így maximum az enteriőrbe passzoló színű szék lehet a jó döntés. Az asztalt és a munkaállomást kialakíthatjuk egy tálalószekrényből vagy egy sarokpolcból is, csak az ergonómiát kell előtérbe helyezni.

A lakásirodák berendezéséből bátran lehet ötleteket nyúlni. Az alábbi eladó Madách téri sok szobás lakást irodának használták, az egyik falon egy antik íróasztal jelzi a dolgozó részt. Közvetlenül a billiárdszobával szemben.

Kattintson a képre!

4_13.jpg

Azok, akik csak netezgetnek otthon, de nincs szükségük arra, hogy hétvégeken, hétköznap esténként több órányi munkát zúzzanak le otthon, elég, ha csak egy asztalról gondokodnak. Ebben a helyzetben sokkal kényelemesebb a döntés: a konyhában vagy előszobában egy bárpultként, reggelizőasztalként funkcionáló polcos rész is szóba kerülhet. Bárszéken ülve is lehet recepteket böngészni, vagy éppen a családdal csetelni. 

Íme némi inspiráció:

Nyerjen Philips termékeket! (x)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2912908362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása