Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

LE A KÉK ÉS RÓZSASZÍNŰ GYEREKSZOBÁKKAL!

2017. november 26. - Otthon

A Sannehop nevű Instagram-profil azt bizonyítja, hogy a mai gyerekeknek nem feltétlenül kell csiricsáré rózsaszín és kék gyerekszoba, teleaggatva mindenféle mesefigurával. Fajátékokkal és a legegyszerűbb szekrények közt is elég jól érezhetik magukat a gyerekek.

Azok, akik nehezen tudják elképzelni, hogy a gyerekszoba egyszerű berendezéssel és neutrális színekkel is működhet, azonnal rávághatják, hogy az egész olyan hangulatú, mintha kórház lenne. Pedig nem, a Sannehop Instagram-profil azt mutatja meg, milyen lehet a gyerekszoba rusztikus stílusban berendezve, holland módon. Az Amszterdamban élő családban három gyerek van, mindhárman eléggé stílusosak, ahogyan a gyerekszobáik is.

Az ötvenes-hatvanas évekre jellemző szekrények, polcok köszönnek vissza a bútoroknál, természetesen minden fából van - ez a rusztikus stílus legfőbb alapelve. A fa bútorokhoz fehér falak és azokhoz neutrális színű, halvány mintás tapéták társulnak, mindehhez pedig fajátékok, rongybabák és gyerekruhák társulnak.

A szobákban kandallót találni, mellette gyerek ülőbútorokat, asztalokat, gyerekméretre készített kosarakat, polcokat, rajtuk tányérokkal, bögrékkel, fakanalakkal. A szőnyegek, a babák és a természetesség hatása teszi a gyerekszobákat és az egész lakást élhetővé és széppé.

A szülők igyekeztek a maguk stílusában megtalálni a gyerekszobák stílusát, az ízlésbe gyakorlatilag nem lehet belekötni: még a terasz bútorai is gyerekméretűek, felnőtteknek tervezett designban.

Fotó: Instagram

Rusztikus stílushoz nagyon hasonlóan berendezett lakásokat az ingatlanpiacon is találni, például az alábbi eladó, Szentkirályi utcai lakásban képzeljük el a bútorokat a midcentury bútorokkal behelyettesítve az IKEA helyett. Máris sokkal pofásabb és természetesebb lakást kaphatunk.

Kattintson a képre!

11_4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3713113404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2017.11.27. 11:00:09

oh, hát persze nem feltétlenül kell, mert lehet ésszel is csinálni, de azért szerintem a spártaiság sem kell, hogy irány legyen, néhány kép nagyon nyomasztó és azért az unokaöcsémnek, aki nagy focirajongó és nagyon sokat tanul én most egy ilyen forgószéket veszek karácsonyra: impala.hu/termekek/?products_id=5356&prname=gol--gyerek-forgoszek-focilabda-forma
süti beállítások módosítása