Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Pár tipp a teljesen piros karácsonyfára

2017. november 29. - Otthon

Hagyományosnak mondható, ha piros színnel díszítjük fel a fát, idén egyébként is mindenhol piros színű díszeket kapni a boltokban.

Ki mondta, hogy minden évben ugyanazokat a díszeket kell kitenni a fákra? És miért is ne lehetne tematikája a karácsonyfáknak? Van, aki direkt a hagyományostól eltérően díszítI fel a fáját, például ahhoz igazítja, amelyik focicsapatért rajong.

Sálak, kendők, zászlók is állhatnak az ünnepi fán, sőt, van, aki az őrült verziót választja, és mintha Tim Burton filmjeiből venné az ötleteket, bolondos, ijesztő dekorációval örül a karácsonynak.

A klasszikus piros színű díszek a zöld fán akkor mutatnak igazán, ha például skót kockás szalagokkal dobjuk fel a fényes karácsonyfa díszeket. Az amerikai filmekben látható hatalmas és tökéletes pirosas fát bármikor elővarázsolhatjuk ezt a saját otthonunkban is. De a fehér műfenyőn és némi színnel kiegészítve is csodaszép karácsonyfánk lehet. 

Íme némi inspiráció:

Fotó: Pinterest

Van, aki egész évben karácsonyi színek közt él, mint ahogyan az éppen eladó debreceni lakás tulajdonosai például, akik piros konyhabútor és zöld színű falak közt étkeztek az elmúlt időszakban. 

Kattintson a képre!

2_29.jpg

Piros színű selyemvirágok, magnólia szerű művirágok, piros színű boák, kendők, szalagok mind mehetnek a fákra, sőt, azt is lehet, ha valaki óriási képregényrajongó, hogy ahogy az alábbi példán is látszik a jokeres fánál, hogy a kedvenc képregényhőséhez igazítja a karácsonyfát - akár egy adott színben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9613399507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása