Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ilyen a tökéletes gardróbszoba

2017. december 08. - Otthon

A ruhák annyira fel tudnak halmozódni az évek múlásával, hogy egy kisebb szoba is kevés ahhoz, hogy karbantartsuk a holmikat. Pláne, ha többgyerekes családról van szó.

A gardrób akkor jó, ha mindennek találunk benne helyet, a kendőktől kezdve a zoknikon át az öltönyökig, ráadásul úgy, hogy a téli-nyári ruha váltást is könnyedén megoldjuk a helyiségben vagy szekrényben. Vannak családok, ahol a gyerekszobák előtti folyosó egész fala egy óriási gardróbszekrényből áll, és máshol a lakásban egyáltalán nincsenek holmik.

Vannak családok, ahol mindenkinek a szobájában van egy szekrény, ahova a holmijait pakolhatja, függetlenül a többiekétől. Bármelyik megoldás jó, de a legjobb, ha külön helyiséget kapnak a ruhák, ágyneműk, törölközők, kabátok, kalapok és sapkák.

A Szex és New York című sorozat a női ruhákról is szólt egy kicsit, a sorozatban látott gardróbok már-már majdhogynem ideálisak, azonban itthon kevesek engedhetik meg maguknak, hogy egy egész szobát tükrökkel, polcokkal, kihúzható fiókokkal és szekrényekkel rendezzenek be. Akad egy kirívó példa a mostani ingatlanpiacon, az alábbi eladó, Tóbereken álló lakásban példátlanul tökéletes gardróbot rendezett be magának valaki.

A jó az, hogy aki megveszi a lakást, egyben megkapja a komplett gardróbot is valószínűleg, szinte biztos, hogy minden elemét beépítették. Az erkélyes, napfényes, három és fél szobás, 126 négyzetméter alapterületű lakásban az alapanyagok minőségi darabok, gránitot, márványt is használtak a lakberendezéshez. A gardróbban van helye a cipőknek is, a rengeteg tükrös felület pedig szekrényeket takar.

Kattintson a képre! 

14_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9813405879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása