Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Pár tipp a vendégszobák frissítésére

2017. december 10. - Otthon

Akinek van vendégszobája, valószínűleg már beleesett abba az ördögi csapdába, hogy tárolónak használja. Az ünnepi szezonban ismét előtérbe kerülhet a helyiség, mégiscsak a vendégek elszállásolására alakították ki.

Akár a nagyszülők, akár az unokatesók vagy sógorék érkeznek vendégségbe, először is ki kell takarítani a szobát. Az ágyneműket értelemszerűen újra kell húzni, és ha ez kész, a dekoráció a következő lépés. A különálló, zárható vendégszobában elég, ha a legfontosabb bútorok vannak: egy ágy, egy szék vagy fotel, egy lámpa, egy kis asztal vagy éjjeliszekrény.

Bármilyen szobát fel lehet dobni kiegészítőkkel, képek, képkeretek, pokróc, díszpárnák. Az otthonosságot a szőnyeg és a függöny adják meg igazán, de egyiket sem kell lecserélni és újat vásárolni a karácsony miatt.

Íme néhány variáció a dekorációra, többféle stílusban:

Fotó: Brit.co

Többdéle stílusban is felfrissíthetjük a vendégszobát, a legegyszerűbb a monokróm vagy fekete-fehér design, átlátszó, műanyag székkel. A rusztikus stílust kedvelők natúr színű pokróccal és fa képkeretekkel díszítgessék a vendégszobát, a minimál és modern stílusban berendezett otthonoknál pedig a tiszta fehér színű takarót és a króm, metál színeket javasoljuk.

A legtöbb lakásban, ahol van vendégszoba, ilyen tárolóként használják, mint az alábbi eladó Király utcai lakásban.

Kattintson a képre!

11_6.jpg

A friss virág az asztalon és a tiszta ágyneműk, esetleg gyertyafény bőven elegendőek ahhoz, hogy a vendég kényelmesen érezze magát. A személyes holmikat mindenképpen pakoljuk el a vendégszobából, úgy gondoljunk erre a szobára, mint egy hotelszobára. Az is jó, ha törölközőt is kikészítünk a vendégeknek, így minden alapvető kényelemről gondoskodtunk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7513407559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása