Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Pesten jobban elférne Harry herceg és új jegyese

2017. december 11. - Otthon

A Hello magazin jelentése szerint a jelenlegi álompár hamarosan a Kensigton Palotába költözik, egy külön rezidenciát kapnak.

Meghan Markle és Harry herceg a két hálószobás, nappali plusz étkezős lakosztályban kezdik el közös életüket, a Notthingam Cottage-ban. Úgy tűnik, övéké a legkisebb rezidencia a királyi palotában, tekintettel arra, hogy Vilmos hercegék a 22 szobás rezidenciát kapták meg. Vilmos herceg és Katalin hercegné a harmadik gyereküket várják, ők öten új szomszédként élnek majd Harry hercegékkel.

Meghan Markle színésznőnek egy ideje már ez a második otthona, a Suits sorozat forgatási ideje alatt már ingázott Toronto és London közt, azonban teljesen még nem költözött Londonba. Úgy tudni, hogy két kutyája is vele tart majd. Torontóban egy kétszobás lakásban éldegélt eddig, ahol Harry herceg is gyakran megfordult. A középosztálybeli Seaton Village környéken éltek együtt Torontóban, ahol hátsó kert, nappali és garázs is állt.

Ennél a rezidenciánál jóval kényelmesebbet is el lehet képzelni a hercegi párnak, például, ha Budapestre költöznének valami oknál fogva, akkor az alábbi eladó V. kerületi, gyönyörűen berendezett lakásban valószínűleg jobban elférnének mint abban, amiben élni fognak.

Kattintson a képre!

0_57.jpg

A királyi rezidencia 1689 óta királyi lakhelyként szolgál, itt élt I. és II. György, és itt élt Viktória királynő is. Anno Diana hercegnő is otthonának tudhatta a Kensington Palotát, itt nevelkedett mindkét fia, Vilmos és Harry herceg is, és az ő gyerekeik is ugyanígy a Kensington Palota kertjében tanulnak majd focizni.

gallery-1511789528-building-exterior-and-kensington-palace-and-garden-aerial-view.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr213404581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek 2018.01.29. 00:11:30

Ezek sohasem laknak ezen a helyen. Ez csak a "hivatalos" cimuk meg beugranak neha reprezentalni.
Van egy rakat elzart videki es londoni lakasuk, es allandoan ezek valamelyikeben vannak. Csak hat a nepnek kell a mese....
süti beállítások módosítása