Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Pierce Brosnan 20 év után megválik a villájától

2017. december 17. - Otthon

Mediterrán villáját árulja az egykori James Bond, 1996 óta tulajdonolja.

A Broad Beach szomszédságában, Hollywoodban fekvő házat jelenleg 2,8 millió dollárért kínálják, korábban, 2011-ben a színész 2,6 millió dollárért szeretett volna megszabadulni az ingatlantól. Brosnan 1996-ban vásárolta az 1979-ben épült villát, aminek udvarán csempézett szökőkút áll. Az épületben három hálószoba, három fürdőszoba és öt kandalló áll rendelkezésre. 

A fehér-kék ház leginkább a görög tavernákra emlékeztet, olyan, mintha csak egy görög tengerparti szálloda lenne. Pierce Brosnan 1995-ben írta alá az első Bond-filmje szerződését a Goldeneye-ra, erre rá egy évre vásárolta meg az ingatlant. A színész korábban festőnek készült, ma is szenvedélyesen űzi a hobbiját, és jótékonysági árveréseken ajánlja fel a műveit.

Toszkán stílusban épült villákat a hazai ingatlanpiacon is találni, például az alábbi táborhegyi eladó villa is ilyen.

Kattintson a képre!

1_49.jpg

Brosnannek összesen öt gyereke született, két házasságból, első felesége, akivel 1980-tól 1991-ig voltak együtt, rák betegségben hunyt el. Második felesége egy mexikói újságírónő, aki interjút készített a színésszel, majd hamarosan társa is lett. Keely Shaye Smith és a színész 2001-ben házasodtak össze, mindketten úgy tartják ma is, nagy szerelem az övék. 

pierce-brosnan-600.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr8213502361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dik_ 2017.12.18. 19:51:05

Gusztustalan kattintásvadászat. Az újságírás szégyene.
süti beállítások módosítása