Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

A Coca-Cola örököse igazi hollywoodi álomházban él

2017. február 12. - Otthon

Alkiviades “Alki” David 48 éves, és azt kell tudni róla, hogy az ő családjáé a Coca-Cola Hellenic üveggyár. A férfi egy igazi romantikus filmbe illő Beverly Hills-i luxuskecóban élt idáig, most ugyanis eladja, így végre mindenki megtudhatja, hogyan élnek a nagyon gazdagok.

Alki Davidről illik pár szót írni, mielőtt kivesézném az olasz villa hangulatú eladó villáját. A nigériai származású férfi Görögországban született, a Levintis família sarjaként. Ez a család birtokolja azt a ghánai gyárat, ami többek közt a Coca-Cola termékeket is dobozolja. Alki David elég érdekes életutat járt be, mindamellett, hogy gazdag családból származik, aktívan tevékenykedik: 1998-ban például modellügynökséget alapított, aminek Helena Christensen is a tagja volt.

A nagyon gazdagok is kezdték valahol, befektetésekkel például, olyanokkal, mint amilyen ez a Múzeum körúti kislakás:

3_3_1.jpg

Kattintson a képre a többi fotóhoz!

Filmproducerként is ismert, alapítványa is van, amin keresztül edukálja az embereket a görög szigetek élővilágáról. Jelenleg online stream oldalairól is híres, játékoldalakkal, harcművészeti oldalakkal szórakoztatja a népet. Vagyonát körülbelül két milliárd (!!) dollárra becsülik. Ő az, aki megválna Beverly Hills-i házától, 25 millió dollár fejében.

Az olaszos stílusban berendezett eladó kúria rendelkezik egy hatalmas zöld területtel, a füves udvaron pezsgőfürdős medence, nyári konyha és bár is áll. A sövények tökéletesen karbantartottak, ahogyan az elvárható, és szabadtéri sütögetésre is van lehetőség. A házhoz tartozik hat darab garázs, amikben a tulaj luxusautói állnak jelenleg - köztük állítólag egy Aston Martinnal - írja a Mansion Global.

Az 1500 négyzetméteres, hatszobás házban összesen tizenegy fürdőszoba van, öt kandalló, egy házimozi szoba és egy borospince. Azt valaki elárulná, miért van kétszer annyi fürdőszoba a nagyon gazdag amerikaiak luxusházaiban, mint ahágy hálószoba? Ez vajon olyasmi, mint egy ékszer, vagy csak arra is gondoltak, hogy a hálószobákban ketten alszanak, és minden hálóhoz két fürdő jár, nehogy zavarják egymást a párok? Mindenesetre a képek hátha segítenek a válaszadásban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr8412188366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

élhetetlen 2017.02.13. 13:01:30

„Azt valaki elárulná, miért van kétszer annyi fürdőszoba a nagyon gazdag amerikaiak luxusházaiban, mint ahágy hálószoba?”. Nem akarok most öt db fürdőszobát elosztani a földszinten, gondolat ébresztőnek talán jó lesz az is, amit a múltkor írtam valakinek ebben a témában egy másik ingatlanról.
„21 fürdőszoba, amire egyelőre nem tudjuk, mi szükség van”. Ez a megjegyzés mindig megráz, főleg egy ilyen blog szerzőjétől. Megpróbálok segíteni. 12 hálószoba, hozzá tizenkét fürdőszoba, mert ez a szint már nem az, hogy az egyik vendég toporog törülközővel a kezében, várva, hogy a másik vendég kijöjjön a közösből. Marad kilenc elosztandó, csak úgy hasraütve. 1 a nappali környékén, mert ne kelljen már felmenni valamelyik hálóba. 1 a medence mellett, hogy ne kelljen vizesen a közös nappaliig se elmenni, ha kijön a klóros vízből, és le akar zuhanyozni. Ugyanezért 1 a szauna mellett, ha a jakuzzi nem a szauna mellett van, akkor oda is 1, 1 a konditerem mellett, lehet 1 a bowlingterem, ahol átöltözik a paci, nehogy már melegítőben, izzadtan találkozzon másik vendéggel, a konyha környékén 1 személyzeti, és ha van bennlakó személyzet, azoknak a hálórészére is kell. A maradék egyet tegyük a tulaj privát dolgozószobája mellé. És ne gyere azzal, hogy ezek közül elég lenne valahova csak egy wc is, mert az nem úgy van, hogy, ha a páciens lefosta a bokáját, akkor jöjjön ki úgy, és keressen egy fürdőszobát. Csak hozzáfűzném, hogy Balatonon csak 42 nm-em van, de a két szobához ott is van két fürdőszoba, hogy, ha vendég jön, véletlenül se kelljen azt szagolni, hogy a másik mit termelt reggel. Nem bántani akartalak, csak ez már nem először merül fel.

segar 2017.02.13. 15:38:50

Hát ez az egyik leghülyébb telkű ház BH-ben. Ráadásul a pofájába csurog a fenti szomszéd (valami dalolászók), és pont a jacuzzit bámulják, amikor pakolja a csajt.
___
Hogy korrektek maradjunk: még Beverly Hillsben is vannak sokkal rosszabb helyek. De én is eladnám. Aztán vennék belőle Pepsi Throwback-et (a fruktózos Coke helyett...). :P
süti beállítások módosítása