Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Szájbarágós cikk a gardrób kipucolásáról

2017. április 18. - Otthon

A fiókos szekrény tele van cuccokkal? Elpakolnád a téli ruhákat, kabátokat, de nem férsz el? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád, már-már triviális vagy egyenesen szájbarágós.

Eljött a tavaszi nagytakarítás időszaka, az ablakpucolás és az ajtók fényesítése mellett előkerülnek a gardróbból a tavaszi-nyári ruhák, a téliektől pedig megválunk a következő napokban. Csakhogy a téli ruhák több helyet foglalnak el, és a fiókos szekrényeket nem mindig használjuk ki okosan. A gardrób teljes kipucolása elengedhetetlen momentum, ezzel kell kezdeni  - sajnos.

1. Ürítsd ki a gardróbot!

És törölj ki minden polcot, cseréld ki a polcokra rakott illatosítókat, papírt, bármit.

 2. Tedd fel a kérdést: Mikor volt rajtad utoljára ez a ruha? 

A szanálás szintén kötelező a tavaszi-nyári gardrób pakoláshoz.

Célszerű, ha van gardróbszoba a lakásban, ezt egy kisebb sarokból is ki lehet alakítani, ahogy az alábbi kiadó erzsébetvárosi lakásban is látható:

4_3.jpg

Kattints a képre!

3. Akaszd fel!

A legtöbben elkövetik azt a hibát, hogy behajtogatják a ruhákat a polcokra, és fogalmuk sincs arról, milyen ruhadarabjaik vannak. 

4. Vásárolj egyforma vállfákat!

Ha lehet, fából készült vállfákkal tegyük tele a gardróbot, és ha egy mód van rá, akkor érdemes azokat címkézni, majd kategóriák szerint bepakolni: blúzokat a blúzokhoz, nadrágokat a nadrág felirathoz.

Kép: Pinterest

5. A pulóvereket hajtogasd össze!

A téli ruhákat, tavaszi V-nyakú pulóvereket nem szabad felakasztani, azok mehetnek a fiókos szekrényekbe.

6. A használt ruháid add el!

A zsákokba pakolt ruhákból jó pénzt szerezhetsz, vagy el is ajándékozhatod.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7312391211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása