Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Hófehér hálószobákból sosem elég

2017. május 15. - Otthon

A fehér színnel csak amiatt kell vigyázni, hogy könnyen koszolódik, de ezen kívül csak ajánlani lehet a hálószobákba is.

A hálószobákba általában egy 180 x 200-as franciaágy kerül, mellé két éjjeliszekrény, lámpák és textilek. Ha mindez hófehér, és még a padlón is fehér szőnyeg van, akkor a tér optikailag tágasnak tűnik. Kicsit jobban kell figyelni a tisztaságra, lévén, hogy a fehér kényes anyag, de megéri, elegáns, kellemes, nyugalom-szigetet lehet kialakítani ezzel a színnel a hálóban.

A feng shui szerint nem jó, ha a hálószobában az ágyra közvetlenül odasüt a nap, mert az frissességet visz a területre, és nem lesz elég pihentető az alvás. Azoknál, akik nem a feng shui miatt, hanem a lakás adottságai miatt kénytelenek sötétebb szobákban aludni, különösen ajánlatos a világos színekkel való játszadozás: a tört fehér, a fehér, a fehéres halvány szürke mind mehetnek a falakra. A színek maximum csak az ágyra rakott kispárnáknál mutatkozzanak meg, ha valaki nagyon nem szereti az egyhangúságot a szobában. 

Az alábbi eladó budai lakásban a szürke fal nem sötétít, hanem világosabbá teszi a szobát, köszönhetően annak, hogy körülötte minden fehér:

Kattintson a képre!

1_12_1.jpg

A fehér színnel azt a célt lehet megvalósítani, hogyan lehet a hálószoba szellős és világos. A kisebb szobákban is elfér egy nagy ágy, és egyáltalán nem kell azt a szabályt sem betartani, hogy csak kisméretű tárgyak és bútorok férnek el a hálóban. Lehet nagyobb bútorokban, fiókos szekrényben is gondolkodni, nem fogják összenyomni a teret - ha fehér színűek, akkor biztosan jó választás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3912497529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása