Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Rapper költözik mindenki otthonába

2017. június 18. - Otthon

A$AP Ferg úgy tűnik, új szintre emeli a rapperek bizniszlehetőségeit, és a nevével fémjelzett baseball sapkák és pólók helyett a lakberendezés lehetőségeiben látja a jövőt.

A paplanokban és a fürdőlepedőkben látja a pénzt a rapper, és saját homedecor kollekciót készít, amit Harlemben tervez majd bemutatni. A debütálás a saját otthonában lesz, mármint tényleg, a lakásán nyit egy pop-up boltot, ahova bárkit beenged majd vásárolni. Elvileg. Gyakorlatilag online biztosan meg lehet szerezni a darabokat, Ferg, aki Donald Ferguson néven látott napvilágot, a Fancy.com közösségen keresztül fogja árulni a Traplord logóval ellátott párnákat, paplanokat, takarókat, fürdőlepedőket. 

A rapper 15 éves kora óta kapcsolatban van a divatiparral, akkoriban alapította a Devoni saját ruhamárkáját, majd művészeti iskolában tanult tovább. Az apja az akkor készült ruhadarabokat árulta is Harlemben, sőt, a rapper úgy fogalmaz a saját oldalán önmagáról, hogy ő az, aki a divatiparról egyenesen a rap világára váltott, és nem fordítva. A Fancy.commal sem először működik együtt, korábban különleges Adidas sneakereket és Uniform ruhákat is árultak az oldalon keresztül.

A homedecor üzletág teljesen új az életében, valószínűleg elegáns és szép darabokat látunk majd, nem pedig csicsásakat, mint általában a rapperek videóklipjeiben, ugyanis Ferg szerint Ralph Lauren lakberendezési munkássága  és a Hermés mint márka nagy hatással volt rá.

Az alábbi eladó budai 7 szobás, többgarázsos eladó házat akár egy amerikai rapper is megirigyelné, annyira klasszikus:

Kattintson a képre!

8_6.jpg

  

Traplord throw pillows. Get yours at the Traplord Home pop up. 282 St. Nicholas Ave New York NY. 12-8pm today

TRAPLORD (@officialtraplord) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr8712557339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása