Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Magyar tervezőtől hangos a designvilág

2017. december 04. - Otthon

A MOME egyik hallgatója, Hegyesi Márton munkájára lett figyelmes a designvilág, az alkotó polifoam-okból készített egy kanapét, gyerekeknek.

A Download Design nevű eseményen a MOME és a Magyar Bútorszövetség is mint partnerek voltak jelen, a Hungexpón megrendezett bemutató témája a Kid nevet kapta. A gyerekbútorok innovációjáról szólt a Download Design, itt mutatta be Hegyesi azt a kanapét, amit a Design Milk oldalon is közzétettek.

Az összegöngyölt polifoam-ok adják a kanapé háttámláját, a mindenhol lekerekített kanapé a Frizi fantázianevet kapta. A narancssárga fehér szín együtt bármilyen nemű gyerek szobájába passzol, ráadásul az anyag ellenáll a gyerekek életvitelének, könnyen eltakarítható, ha összekenik csokitortával.

Íme:

A 6-12 éveseket megcélzó bútor bármikor előállítható otthon is, a projekt lényege, hogy a megosztáson alapuló gazdaság modelljére készült, így a gyerekszobák egészen pontosan letölthetők. Az internetről ingyenesen letölthetők a gyártmányrajzok, így kész bútorterveket kínálnak bárki számára.

A polifoam-os kanapé is maximum 50 000 Ft-ból elkészíthető, a Download Designon bemutatott gyerekbútorok tehát a közeli asztalos segítségével is elkészíthetők. A megosztás és együttműködés a cél, nem pedig a pénzkeresés. Könnyen meg is valósítható bármelyik bútor, akár Hegyesi kanapéja is, hiszen a gyerekeknek készült bútorok könnyen hozzáférhető anyagokból állnak. 

Teljesen mindegy, milyen stílusban rendezték be az adott lakást, a gyerekszoba bátran lehet modern, kényelmes. Az alábbi eladó, szegedi lakásnál például a narancssárga színű bútor feldobná a szobát, a megszokott kék és rózsaszín gyerekszobák ideje már amúgyis leáldozott.

Kattintson a képre!

12_4.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1813396105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.12.06. 02:45:45

" könnyen eltakarítható, ha összekenik csokitortával."

Na igen, a polifoam már csak a könnyű tisztíthatóságáról ismert.

"A polifoam-os kanapé is maximum 50 000 Ft-ból elkészíthető"

A hülyének is megéri - vagyis inkább csak annak.

Mellesleg ronda, mint a bűn, a 60-as évek idióta és kényelmetlen modernkedését idézi.
süti beállítások módosítása