Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Mit tud a 25 négyzetméteres lakás 21 millióért?

2018. január 09. - Otthon

Egy szoba, 25 négyzetméter, 21 millió forint. És csodaszép.

A mai ingatlanpiacon egyáltalán nem ritka, hogy egy budapesti, belvárosi lakásért elkérnek közel egymillió forintos négyzetméterárat. Az árak az egekben vannak, ez tény, de az ritka, hogyha a kért pénzért kapni is valami olyan pluszt, amiért érdemes megnézni és befektetni egy pici lakásba.

Ezek a legkelendőbbek, könnyen ki lehet adni, akár hosszú távra, akár az airbnb-s piacon is elkelnek hamar. Befektetésnek sem utolsó, a belvárosi pici lakásokra mindig lesznek vevők.

A Rippl Rónai utcában lévő alábbi minilakás is ilyen mutatós darab, tele praktikus, ötletes megoldással, amitől a 25 négyzetméter sokkal élhetőbb, mint azt elsőre hinnénk. Értelemszerűen nem kétgyerekes családnak való, de egy fiatal pár, vagy egyedülálló fiatalember jó otthonra lel. (A lakás a napokban elkelt, de az ötletek miatt érdemes megnézegetni.)

A lakás tele van élénk színekkel, a konyhában indul a tengerkék, és folytatódik a többi részen. A galériára vezető lépcsők egyben tárolók is, kötelek segítik a kapaszkodást a térben. Ezek közt természetesen akad kék is, csakhogy stílusos legyen.

A földszinti lakást egyértelműen a harmonikus színválasztás jellemzi, elvégre is sötét lakás, így a színes, mintás függönyök, a kék színű csempék és a tengert idéző berendezés máris otthonosabbá teszi. Emellett a funkcionalitás sem marad el, a konyhaszekrény mindent elnyel, ahogyan a lépcső alatti tárolók is. Még az előszobának is jutott hely a mini lakásban.

Kattintson a képre!

0_60.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr513519251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása