Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Kedvenc fotelek esős napokra

2016. október 17. - Otthon

Azoknak ajánljuk a foteleket, akiknek jólesik elmozdulni a kanapéról, és olvasni egy könyvet a rossz időben. Kispárnával, pokrócban.

Kizárni mindent, és csak beleülni a kedvenc fotelbe egy jó könyvvel, vagy még azzal se, az egyik legjobb négy fal közti pihenés, amit csak el lehet képzelni. Épp ezért nem mindegy, hogy milyen foteleket szerzünk a lakásba, hisz nem elég, hogy jól nézzen ki, nagyon kényelmesnek kell lennie. Annyira, hogy benne ülve azt érezzük, mintha beölelne a fotel. A mérete se mindegy, és az is szempont, hogy passzoljon a lakás hangulatához. 

A baromi drága designer darabokhoz hasonló formájú és színű fotelek már egészen elérhető áron kaphatók. Az Ikea-Kika mellett az Innoshop, ID Design és a Bo Concept is meglepően jó ajánlatokkal szolgál, akik pedig a régi, felújított darabokat keresik, megtalálhatják álmaik fotelét a Fabrikában, a Möbelkunstban vagy az Antik Placc Piacon.

Az alábbi galériában a jelenleg kapható csodaszép foteleket szedtük össze - vásárlás előtt mindenképpen bele kell ülni, hogy ne legyen csalódás később. A régi, már használt foteleket sem szabad elfelejteni, a hetvenes-nyolcvanas években nagy slágernek számított a Rumba fotel, ami ma is szinte mindenféle stílusú lakáshoz passzol - kivéve talán a futurisztikusan modern, letisztult lakásokat. Az ajánlott foteleket egytől egyig berendezhetjük egy olvasósarokba, állólámpával, puffal, és máris bele tudunk huppanni egy jó könyvvel. 

 

A galériában a következő üzletekből válogattuk össze a foteleket: Innoshop Bowary fotel, IDDesign Molly fotel, IDDesign Lisa fotel, Innoshop Fluxe fotel, Kika Patchwork fotel, IKEA Stocksund fotel. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1311788525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása