Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Nem, ez nem a Gyűrűk urából van, vagy mégis?

2016. október 19. - Otthon

Erdei környezet, zegzugos lépcsősor és a 21. századnak nyoma sincs, mintha maga Frodo lépdelne ott A Gyűrűvel - ilyen hely is létezik Budapesten. 

0.jpg

Kattintson a képre a galériához!

A fenti kép nem a Gyűrűk urának egy részlete, hanem egy kiadó lakás hirdetéséhez tartozik, ami a Orgona ösvényen található Budapesten. A csillebércen fekvő 60 négyzetméteres házat nem lehet autóval megközelíteni, és ahogy a képből sejteni lehet, akad még mesés részlet.

A csillebérci ház háromszintes, a legfelső emeleten nagy terasz nyílik a szobából, az alsó szinten a konyha és a fürdőszoba található. A ház gépiesített, mosogatógép, mosógép van, és részben bútorozott. Nem adják olcsón, és a téli estéken itt bizony fel kell sétálni, viszont garantált, hogy a reggeli kávézás közben páratlan látványban és mókusokban lesz része annak, aki kiveszi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4311796369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orban VikTROLL 2016.10.20. 10:05:33

Meglepodtem, hogy nem a nyockerben van.

fovarosi.blog.hu · http://fovarosi.blog.hu 2016.10.20. 10:19:52

Ez egy poszt? Két mondat, három kép összehajigálva, ennyi?

Netuddki. 2016.10.20. 10:57:36

Nem ez az ahol aztán egy fideszes csóka leaszfaltoztatta?
Mindenesetra ha így maradt, akkor télen biztos jó lehet közlekedni.
süti beállítások módosítása