Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Gwen Stefani csilivili háza 35 millió dollárért eladó

2016. október 21. - Otthon

Gwen Stefani és Gavin Rossdale válása végleg lezárult, és az egykori rocksztár álompár közös Beverly Hills-i kastélya az ingatlanpiacra került. Az a kastély, ami egykor Jennifer Lopezé volt. 

gwen_ot.jpg

Gwen Stefani és a Bush zenekar frontemberének házassága csúnya véget írt, amikor kiderült, hogy Rossdale a dadusra cserélte le feleségét. A lapok kiteregették a részleteket, és aztán mindketten gyorsan tovább léptek: hivatalosan is elváltak, majd Gwen Stefani összejött a munkatársával, Blake Sheltonnal - egyelőre úgy tűnik, minőségi csere volt. Hat hónappal a válás kimondása után az amerikai ingatlanpiacon megjelent az a Beverly Hills-i kastély, ahol a pár élt, most Gwen Stefani 35 millió dollárt (9 795 625 000 Ft) kér érte. A kastély tulajdonosa korábban Jennifer Lopez volt, aki még 2004-ben vált meg a luxuskecótól. 

A Los Angeles-i házat drónnal járta körbe a Westside ingatlanügynökség, és közzétették a videót, ebből derül ki, hogy a hétszobás házhoz óriási medence és hatalmas teniszpálya tartozik.

Továbbá egy tyúkól, benne csirkékkel. 

A kastélyban van még edzőterem, szabadtéri konyha, hat szobához saját fürdőszoba, moziszoba, vendégház, és a kastély intézőjének saját irodahelyisége is van. Szinte minden szoba a szabadtérre nyílik, és az ablakok a hollywoodi hegyekre néznek. Ha az üzlet összejön, akkor elég szép summát keres rajta Stefani, a kastélyt 13,3 millió dollárért vásárolták 2006-ban, így majdhogynem dupla annyit profitál majd az ingatlaneladásból. 

Fotó: Weahomes.com 

The Summit, Beverly Hills from Westside Estate Agency on Vimeo

Ha nem is több mint tízmillió dollárt lehet rajta keresni, de befektetésnek kiváló választás az alábbi ingatlan a Szabadság téren:

 9.jpg

Kattintson a képre!

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2411823795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása