Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ezzel robbant karácsonykor a Zara Home

2016. november 04. - Otthon

A Zara Home az IKEA-hoz hasonlóan rénszarvas mintával és a piros színnel készült az idei ünnepekre. A klasszikus karácsonyi piros mellett az arany szín kedvelői is örülhetnek, gyönyörű, letisztult karácsonyi díszeket is kínál a Zara lakberendezési ága.

5109006999_4_1_1.jpg

Fotó: Zara Home

A Halloween végével kétségtelenül elkezdődött a karácsonyi szezon, minden nagyobb lakberendezési bolt már a polcain kínálja az ünnepi hangulatot. A Zara Home nem olcsó ugyan, viszont minőségi, gyönyörű és örök darabokat árul. Az idei szezon kínálata némileg lefedi az IKEA kínálatát, rénszarvasos bögrék, rénszarvasos szalvéták, piros színű csodaszép karácsonyi díszek és párnák kaphatók.

A karácsonyfadíszek fehér-arany-piros színekben mindenféle formában vannak, kétezer forinttól hét-nyolcezer forintig mindenki talál az ízlésének megfelelőt. A személyes kedvenceim a teljesen letisztult arany színű díszek, amik úgy néznek ki a fotókon, mintha ékszerek lennének - bár fogalmam sincs, hogy ezek mennyire mutatnak a fenyőfán. 

Mondani se kell, hogy minden, amit a karácsonyi szezonra vásárolunk, ésszerűen tegyük, elvégre lesz karácsony jövőre is, és arra a pár hétre ugyanúgy meg fogjuk teríteni az asztalt, mint idén. Az is lehet, hogy a terítőt felhasználjuk majd a tavaszi-nyári szülinapokon, névnapokon, és az is lehet, hogy a világító adventi naptáras házacska pár év múlva az unokáknak is örömteli ajándék lesz. A Zara Home-ban a karácsonyi szezonra kínált otthoni ruhákat is érdemes átnyálazni, a nagymamáknak való slippereket, köntösöket, apukáknak pizsamát is találunk, amik kiválóak karácsonyi ajándéknak.

Fotó: Zara Home

Ikerház fele kiadó, nappali plusz négyszobás a lakás, úszómedencével, kerttel:

0_5.jpg

Kattintson a képre! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4311918795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ekszer Ezust 2016.11.24. 20:24:02

Nagyon szép, én is mindig körülnézek itt. De sajnos minden Kínában készül , esetleg Vietnámban és nem a minőséggel van baj, hanem teljesen kiszorítanak minden mást a piacról. Jobban örülnék ha nagyobb részt Európában készült termékekkel találkoznék, akkor vásárolnék is.
süti beállítások módosítása