Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Csak egy "enter" Hugh Grant káprázatos legénylakása

2016. december 25. - Otthon

Hugh Grant a karizmájához hasonló penthouse lakásban élte világát 2002-től 2003-ig, valószínűleg ezt lehet szó szerint is érteni: a legénylakás tetőteraszán ugyanis hatfős jacuzzi is van, szóval el lehet képzelni, milyen partikat szervezhetett oda. A dél-kensingtoni pecót most eladják, ennek köszönhető, hogy napvilágra került pár fotó a lakásról. Ha megvenné, elég rákeresni a neten, s máris nyomhatja a vétel gombra az "entert".

Naphegyen tetőteraszos lakás eladó

untitled_design_8.png

A kensingtoni lakás a Petersham House tetején áll Londonban, három hálószobás, mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik, továbbá van a házban gardróbszoba, tetőterasz szabadtéri konyhával és a már említett jacuzzival. És ez csak pár dolog a luxusból, soroljuk, milyen anyagokat és enteriőrt álmodtak meg oda a lakberendezők:

- dupla magasságú mennyezet

- közvetlen belépés a liftből

- saját edzőterem

- a tetőteraszról panoráma Londonra.

A belső teret nemzetközi designer csapat alakította ki, ők találták ki, hogy sötét diófa padló legyen, hogy a függönyöket selyemből készítsék el, és azt is, hogy a csillárok annyira szépek és egyediek legyenek, hogy minden nő hasra essen azonnal a gyönyörtől. A tetőteraszra gyakorlatilag önálló életteret álmodtak meg, van szabadtéri konyha, hatszemélyes jacuzzi, TV, térhatású hangzás erősítőkkel és hangfalakkal - szóval minden adott egy igazi tetőteraszpartihoz. 

Hugh Grant ugyan csak rövid ideig élt a lakásban, a RightMove információi állítólag azóta is legénylakásként funkcionál: a színész után egy gazdag fiatalember költözött a penthouse-ba. A lap azt is írja, hogy ez az egyik legkeresettebb ingatlan Londonban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1512049239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jamesdean 2016.12.26. 16:37:46

hatalmas élettér. csodálkozom, hogy nincsenek könyvek, szobrok, fotók, festmények.. valóban csak party-lakásnak tűnik, nem otthonnak. szép...
süti beállítások módosítása