Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Induljon zölddel 2017!

2016. december 31. - Otthon

Január elején elvileg a karácsonyfákat is lebontjuk, és végleg vége az ünnepi időszaknak. Készülődhetünk a tavaszra, és hát mi más frissíthetné fel a lakás hangulatát, mint rengeteg zöld színű tárgy.

Belváros szívében, csendes utcában luxuslakás eladó:

0_33.jpg

Kattintson a képre!

A zöld a természetben az újjáéledés színe, kora tavasszal rügyeznek a fák, és az aranyeső bokrokkal elkezdődik a tavasz. Amikor a téli ünnepeknek vége, kicsit üres lesz a lakás a karácsonyi díszek és fények hiányától, így ajánlatos valamivel ismét díszíteni, ami hangulatot ad a szürke mindennapoknak. És tényleg szürke, mert még legalább március elejéig biztosan sötétedik délután 5 óra előtt. A tavaszra hangolódás mi mással a legjobb, mint zöld színű kiegészítőkkel?

Természetesen nem kell zöldre festeni a falakat, és új, zöld színű bútorokat beszerezeni. Egyszerűen csak ha éppen az IKEÁba vagy a Zara Home-ba megyünk, ne hagyjuk figyelmen kívül a zöld színekben pompázó kiegészítőket. Gondolok itt a zöld-fehér csíkos szőnyegekre, zöld színű üvegpoharakra, a zöld színű ágyneműhuzatokra, lepedőkre, kispárnákra, díszpárnákra, tálcákra, csészékre - szóval mindenféle apróságra, amik együtt széppé teszik a lakást. 

Az alábbi galériában az IKEA, a Zara Home és a HM Home zöld színű kiegészítőit válogattuk össze, mindegyik kapható itthon, és a soron következő nagy téli leárazásokon biztosan jó áron meg lehet ezeket is szerezni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1512075787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása