Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Adele megtalálta az álomházát egy lakóparkban

2017. január 17. - Otthon

A brit énekesnő az Elle Decor szerint Los Angelesben vásárolta meg álmai házát, a Beverly Hills-i villa egy exkluzív lakóparkban van, és Jennifer Aniston is a szomszédok egyike.

A Guggerhegy lakóparkban eladó egy luxuslakás

3_5.jpg

Kattintson a képre a luxuskégliért!

Adele teljes titokban vásárolta meg az alábbi villát, a hírek szerint 9,5 millió dollárért, az eredeti árról 400 000 dollárt alkudva. Az ingatlan elég impozáns, eleve el van rejtve a kíváncsi szemek elől egy luxuslakóparkban, ahol más hírességek is élik mindennapjaikat. A 6600 négyzetméteres területen lakik például Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston és Cameron Diaz is. 

A világos, szellősen berendezett villa klasszikus és elegáns, természetesen teljesen fel van újítva, és minden igényt kielégít. Négy hálószobája van, hat fürdőszobája (!), valamint egy elegáns konyha és egy hatalmas nyitott nappali. A tökéletesen parkosított kert részben pezsgőfürdős medence is van, a szabadtéri berendezések pedig alkalmasak arra, hogy Adele hároméves kisfia is jól érezze magát.

A mennyezetet mindenhol fehér gerendák borítják, a nappaliban van kandalló is (tényleg, minek is Kaliforniában kandallós villa?) a hatalmas fekvőzongora mellett. A lakberendezést főleg a fehér-natúr színek jellemzik, egy-egy zöld és szürke is feltűnik a képeken. A medencés kertrész igazán irigylésre méltó, a fa pavilon teszi fel az i-re a pontot. Állítólag az énekesnő egy időre háta mögött hagyja Angliát, és az Államok lesz az otthona.

Fotó: Pinterest

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4512131453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

torcida 2017.01.19. 23:54:45

@kvadrillio: ....probálj megnyugodni....pihenj v.probàlj meg aludni....amugy neked is jó estèt :-)
süti beállítások módosítása