Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Újra szabad Meryl Streep ötemeletes kérója

2017. február 06. - Otthon

Kandallóban bővelkedik az Oscar-díjas színésznő egykori otthona, Meryl Streep ötemeletes New Yorki-i lakása ismét az ingatlanpiacra került mint eladó lakás.

Manhattan szívében, pár lépésre a Fifth Avenue-tól áll egy vörös téglaház, ez az a ház, ahol Meryl Streep 2005-ig éldegélt a családjával. 2005-ben 9,1 millió dollárért adták el a kéglit, azóta egy-két alkalommal cserélt gazdát a ház, és most már 28,5 millió dollárért hirdetik. Az ötemeletes Greenwich Village-i ház még mindig tartja egykori pompáját, 1845-ben épült, áll benne egy elegáns és modern konyha, két sütővel és két mosogatógéppel, hűtőszekrényekkel.

Az ebédlő ablakai a saját kertre néznek, továbbá van benne még egy étkező és egy hatalmas nappali. Ez utóbbiban kandalló melegíti a lakókat. A villában öt szoba áll, nyolc fürdőszoba, az ötödik emeleten tetőablakokon keresztül lehet bámulni az eget. Sőt, ezen a szinten áll a gardróbszoba is, ahonnan szintén látható a tetőablakokon keresztül, milyen épp az időjárás.

A füdőszobákra is érdemes pár szóra kitérni, a legnagyobb fürdőben van kandalló, különálló zuhanyzó és öntött vas kád. Szinte spa-fürdőként kell elképzelni, annyira jól felszerelt, ráadásul faltól falig márvány fedi. A legjobbat a végére hagytam: az egész ház tetején tetőterasz van, ahonnan egész New Yorkot belátni. A 19. században épült ház tehát különleges, és nemcsak azért, mert Meryl Streep élt benne, hanem mert egészen 21. századi. 

Ilyen típusú házak Budapest belvárosban nemigen vannak, viszont arra van lehetőség, hogy áron alul, nagyon jó helyen vásároljunk egy olyan lakást, amiből kacaslábon forgó csodapalotát varázsolhatunk. Ilyenek például a 10 millió forint alatti, főleg végrehajtás alatt álló lakások, amik közt akad bőven olyan is, ami frekventált helyen van. 

Befektetésnek kiváló ez a József utcai, 10 millió Ft alatti kislakás

3_2_1.jpg

Kattintson a képre!

Íme Meryl Streep egykori háza:

Fotó: Corcoran Ingatlanügynökség

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2612176664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dívamacska 2017.02.07. 14:37:19

Nekem komoly tájékozódási zavaraim lennének ebben a fürdőszobában, ebből is látszik, hogy született plebejus vagyok.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.07. 15:24:09

Ez van, ha egy színészt túlfizetnek.

Haj, de untam annakidején a Kramer kontra Kramert. Azóta se szeretem szegény nőt.
süti beállítások módosítása